Nedelja, 11/12 - Fudbal, Rumunija, Liga I
11/12Botoşani vs CFR Cluj1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
10/12/2022 10:17
U nedelju je veoma interesantna ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Botošanija i Kluža. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 16 časova i 30 minuta.
Botošani

Iako su fudbaleri Botošanija započeli sjajno ovu sezonu, u poslednje vreme ova ekipa ima baš dosta problema, a utisak je da se se to najbolje videlo na gostovanju u poslednjem kolu kod Farul Konstance kada je lider na tabeli slavio sa više nego ubedljivih 8:0.
U ovom trenutku se Botošani nalazi na dvanaestom mestu na tabeli i sigurno je da ukoliko ova ekipa nastavi sa ovako lošim partijama, sledi joj velika borba za opstanak.
Na domaćem terenu je do sada ovaj tim ostvario dva trijumfa, četiri remija i tri poraza.

Kluž

Godinama unazad fudbaleri Kluža dominiraju rumunskim fudbalom, a to je između ostalog bio slučaj i prošle sezone kada je ova ekipa bez većih problema došla do novog naslova prvaka.
Start ovog šampionata je bio nešto slabiji nego što smo to navikli, međutim, u poslednje vreme aktuelni šampion Rumunije igra fantastično, pa je tako ova ekipa na četiri poslednja meča ostvarila isto toliko trijumfa.
U prošlom kolu je Kluž bez većih problema slavio na svom terenu protiv Čindije, a taj duel je završen rezultatom 2:0.

Naš predlog

Mišljenja smo da će Kluž iskoristiti lošu situaciju u kojoj se Botošani nalazi i bez većih problema doći do trijumfa na ovom gostovanju, zbog čega vam savetujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.66.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.