Nedelja, 11/12 - Fudbal, Italija, Serija B
11/12Bari 1908 vs Modena1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
10/12/2022 10:28
Italijanska Serija B odavno nije bila ovako interesantna kao što je to slučaj ove sezone, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Barija i Modene. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova.
Bari

Fudbaleri Barija silno žele da ove sezone dođu do plasmana u najkvalitetniji rang italijanskog fudbala, što bez ikakve sumnje neće biti nimalo lak posao.
U ovom trenutku se nekadašnji stabilni prvoligaš nalazi na trećem mestu na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na drugoplasiranu Ređinu, a opšte poznato je da će na kraju prvenstva dva prvoplasirana tima doći do plasmana u Seriju A.
U prošlom kolu je tim sa stadiona "Sveti Nikola" slavio na gostovanju kod Citadele, a taj meč je završen rezultatom 0:3.

Modena

Što se tiče Modene, nakon ne baš sjajnog starta prvenstva ovaj tim polako ali sigurno pruža sve bolje partije.
Naime, na pet poslednjih mečeva je ova simpatična ekipa bez poraza, a u tom periodu je ovaj tim ostvario dva trijumfa uz čak tri remija.
Sve to je dovoljno za trenutno deseto mesto na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na osmoplasiranu Pizu, a poznato je da će timovi koji na kraju sezone završe od trećeg do osmog mesta igrati u baražu.
U prošlom kolu je Modena remizirazala na svom terenu protiv Venecije, kada je bilo 2:2.

Naš predlog

Iako Bari ima baš dosta problema ove sezone na svom stadionu, mišljenja smo da će trećeplasirani tim na tabeli kada je to najvažnije pokazati karakter i dodatno se približiti drugoj poziciji koja na kraju šampionata donosi direktan plasman u Seriju A.
Hrabro vam preporučujemo da ovde probate sa jedinicom za koju je kladionica Maxbet pripremila koeficijent 1.95.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.