Ponedeljak, 12/12 - Fudbal, Kipar, 1st Division
12/12Nea Salamis vs Karmiotissa1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
11/12/2022 17:39
Obe ekipe žele plasman u plej-of ali im trenutna forma ne garantuje tako nešto. Poslednja utakmica ovog kola kiparske lige igra se u ponedeljak u 18 časova.
Nea Salamina

Domaćin je iz Larnake ali mu igranje na domaćem terenu ne prija ove sezone. Na svom stadionu osvojili su samo 7 bodova dok su sa strane doneli devet.  I dalje su van zone plej-ofa, a sudeći po trenutnoj formi teško će i stići među šest najboljih. Razlika između njih i timova koji su na petom i šestom mestu nije velika, ali su to mnogo poznatije i kvalitetnije ekipe, Omonija Anortozis, a ispred je i Apolon. Nea Salamina ima pet poraza i jednu pobedu u prethodnih šest kola. Takav učinak je u potpunosti pokvario start sezone kada su igrali odlično i imali samo jedan poraz u šest kola, uz čak četiri pobede.

Karmiotisa

Gosti iz Nikozije su odmah ispod Nea Salamine na tabeli, imaju bod manje, pa se i oni potajni nadaju da mogu u plej-of. Međutim, radi se o prosečnom timu sa nevelikim ambicijama i realno je očekivati da posle prvog dela sezone takmičenje nastave u plej-autu. U prilog tome govori i njihova trenutna forma pošto su u prethodnih pet kola pobedili samo jednom. Najveći problem ovog tima je efikasnost. Oni su na 13 utakmica dali samo devet golova, a na strani su uspeli samo dva puta da pogode mrežu rivala na šest utakmica. U decembru su igrali dve utakmice, obe protiv Omonije na strani, a izgubili su i u Kupu i u prvenstvu, doduše u prvenstvu znatno ubedljivije sa 4:0.

Predlog

Ovo je jedan od mečeva  kojima se sastaju timovi podjednake snage. U prvom delu sezone Nea Salamina je slavila kao gost u Nikoziji sa 2:1, ali su fudbaleri iz Larnake u tom trenutku bili u odličnoj formi. Sada nisu ni blizu takvih igara i rezultata ali nam se čini da bi mogli da iskoriste domaći teren i dođu do trijumfa. Za jedinicu se u kladionici MaxBet dobija koeficijent koji iznosi 2.05.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.