Ponedeljak, 12/12 - Fudbal, Italija, Serija B
12/12Breša vs ParmaDupla šansatip: X2
8 / 10 Ulog
12/12/2022 08:57
Odavno nismo prisustvovali zanimljivijoj sezoni u Seriji B, a ovog puta smo za vas analizirali meč između Breše i Parme. Susret između dva nekadašnja prvoligaša je zakazan za 20 časova i 30 minuta.
Breša

Breša će učiniti sve da se već ove sezone vrati u najkvalitetniji rang italijanskog fudbala, što neće biti nimalo lak zadatak.
U ovom trenutku se ova ekipa nalazi na šestom mestu na tabeli koje na kraju šampionata donosi plasman u doigravanje.
U poslednje vreme Breša igra po sistemu toplo-hladno, pa je tako ovaj tim za koji je nekada sa dosta uspeha igrao Roberto Bađo na pet poslednjih mečeva ostvario samo jedan trijumf, uz jedan poraz, ali i čak tri remija.
U prošlom kolu je Breša remizirala na gostovanju kod Kosence, kada je bilo 1:1.

Parma

Parma duži niz godina pokušava da dođe do plasmana u Seriju A, ali to nažalost nekadašnjem gigantu, koji je svojevremeno osvajao i Ligu Evrope (tadašnji Kup UEFA) ne polazi za rukom.
Trenutno se "krstaši" nalaze na osmoj poziciji na tabeli koja je ujedno i poslednja koja na kraju prvenstva donosi plasman u doigravanje.
U prošlom kolu je Parma odigrala jedan jako loš meč na svom "Enio Tardiniju" i doživela poraz od Beneventa, a taj duel je završen rezultatom 0:1 što je bio već peti poraz za Parmu u dosadašnjem toku sezone.

Naš predlog

I jedni i drugi ne blistaju u poslednje vreme, a mišljenja smo da gosti neće izgubiti na ovom susretu, pa vam predlažemo da probate sa duplom šansom x2 za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 1.43.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.