Utorak, 13/12 - Fudbal, Azerbejdžan, Premier League
13/12Karabah vs QabalaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
12/12/2022 19:43
Posle duže vremena za vas smo analizirali jedan meč iz prve lige Azerbejdžana, a ovog puta se radi o duelu između Karabaga i Gabale. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 16 časova.
Karabag

Fudbaleri Karabaga su na pravom putu da odbrane naslov prvaka, pošto se u ovom trenutku ova ekipa nalazi na prvom mestu na tabeli uz pet bodova viška u odnosu na drugoplasirani Sabah Baku.
U prošlom kolu je lider na tabeli odigrao jedan sjajan meč na gostovanju kod trećeplasiranog Nefčija, i bez većih problema slavio rezultatom 0:4, što nam dovoljno govori kako Karabag igra ove sezone.
Što se tiče partija na domaćem terenu do sada je aktuelni šampion Azerbejdžana ostvario sedam trijumfa uz samo jedan remi.

Gabala

Primarni cilj Gabale će i ove sezone biti plasman na jedno od prva četiri mesta, pošto su to pozicije koje garantuju izlazak na evropsku scenu.
U ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na petom mestu uz samo dva boda manjka u odnosu na četvrtoplasiranu Ziru, koja je svakako najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg toka šampionata.
U prošlom kolu je petoplasirani tim na tabeli odigrao jedan dobar meč na svom terenu i savladao ekipu Sabaila, a taj duel je završen rezultatom 2:1, što je bila sedma pobeda Gabale u sezoni.

Naš predlog

Nema nikakve dileme da je aktuelni šampion Azerbejdžana veliki favorit na ovom duelu, a pored jedinice koja se zaista nijednog trenutka ne sme dovesti u pitanje, toplo vam preporučujemo da probate i sa igrom 3+ koju kladionica Maxbet plaća sa kvotom 1.55.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.