Utorak, 13/12 - Fudbal, Portugalija, League Cup
13/12Sporting CP vs MaritimoUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 3.50
8 / 10 Ulog
12/12/2022 19:50
U utorak je nešto slabija ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali duel portugalskog Liga Kupa između Sportinga i Maritima. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas i 45 minuta.
Sporting

Fudbaleri Sportinga imaju dosta problema ove sezone u Primeiri, što nam najbolje pokazuje i trenutno četvrto mesto na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na trećeplasiranu Bragu, a poznato je da je ta treća pozicija ujedno i poslednja koja na kraju šampionata donosi plasman u Ligu šampiona, tačnije u kvalifikacije, pa nema nikakve sumnje da je pred popularnim Lavovima težak zadatak.
U Liga Kupu stvari za sada izgledaju perfektno pošto se nakon dva odigrana kola tim iz Lisabona nalazi na prvom mestu na tabeli uz maksimalnih šest osvojenih bodova.

Maritimo

Što se tiče Maritima, od ovog tima smo daleko više očekivali u ovogodišnjem izdanju Primeire, pošto se u ovom trenutku ova simpatična ekipa nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli sa samo šest osvojenih bodova, pa ako se nešto drastično ne promeni u nastavku sezone utisak je da Maritimu preti selidba u niži rang.
Poražavajuće zvuči podatak da je ovaj tim na trinaest odigranih susreta ostvario samo jedan trijumf, tri remija i čak devet poraza.
Kada je u pitanju Liga Kup, u ovom trenutku se Maritimo nalazi na poslednjem mestu na tabeli bez osvojenih bodova.

Naš predlog

Sporting ne bi trebalo da ima previše problema protiv Maritima koji pruža katastrofalne partije ove sezone, a utisak je da nam ovaj meč u Lisabonu može doneti i dosta golova, zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom 4+ za koju je kladionica CircusBet pripremila koeficijent 2.29.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.