Sreda, 14/12 - Fudbal, Rumunija, Liga I
14/12Rapid Bucureşti vs Petrolul1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
12/12/2022 20:56
Rumunska liga odavno nije bila zanimljivija, a za vas smo ovog puta analizirali meč između Rapida iz Bukurešta i Petrolula. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova.
Rapid Bukurešt

Fudbaleri Rapida igraju sjajno ove sezone, a najbolji pokazatelj za to je bez ikakve sumnje i trenutno četvrto mesto na tabeli.
Primarni cilj će svakako biti plasman u doigravanje, a treba istaći podatak da je ova ekipa do sada odigrala devet mečeva na svom stadionu i još uvek ne zna za poraz, pošto je u tom periodu ovaj tim ostvario šest trijumfa i tri remija.
U prošlom kolu je četvrtoplasirani tim na tabeli remizirao na gostovanju kod Arđesa, a taj meč je završen rezultatom 1:1.

Petrolul

Što se tiče Petrolula nakon katastrofalnog starta šampionata ova ekipa u poslednje vreme pruža izuzetno dobre partije.
Naime, u ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na osmom mestu na tabeli i na poslednjih pet mečeva Petrolul je ostvario čak četiri trijumfa uz samo jedan poraz.
U prošlom kolu je ova ekipa slavila na svom terenu protiv Universitatea Kluža, a taj meč je završen rezultatom 2:0, što je bila deveta pobeda u sezoni za osmoplasirani tim na tabeli.

Naš predlog

Oba tima igraju sjajno u poslednje vreme, a prednost ovog puta dajemo Rapidu koji igra fantastično na domaćem terenu ove sezone, pa vam preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila sjajnu kvotu 1.85.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.