Sreda, 14/12 - Fudbal, Portugalija, League Cup
14/12Portimonense vs Gil Vicente1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
12/12/2022 21:04
U sredu je nešto slabija ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali duel portugalskog Liga Kupa u kom će snage odmeriti Portimonense i Žil Visente. Početak ovog susreta je zakazan za 21:45h.
Portimonense

Utisak je da svi navijači Portimonensea za sada imaju dosta razloga za zadovoljstvo, pošto se u ovom trenutku njihova omiljena ekipa nalazi na sjajnom sedmom mestu na tabeli uz samo četiri boda manjka u odnosu na petoplasiranu Kasa Piju, a poznato je da to peto mesto na kraju šampionata donosi plasman u kvalifikacije za Ligu konferencije.
U prošlom kolu je ova ekipa poražena od Brage na svom terenu, a taj meč je završen rezultatom 1:2.
Što se tiče Liga Kupa, nakon dva odigrana kola Portimonense se nalazi na drugom mestu na tabeli.

Žil Visente

Sigurno je da smo dosta više očekivali od Žil Visentea kada je ovogodišnje izdanje Primeire u pitanju, a trenutno je situacija takva da se ova ekipa nalazi na šesnaestoj poziciji na tabeli sa samo devet osvojenih bodova.
Poražavajuće zvuči podatak da je ovaj tim na poslednjih pet mečeva u prvenstvu doživeo isto toliko poraza, a poslednji se desio u prošlom kolu kada je Žil Visente poražen na gostovanju kod Benfike, kada je bilo 3:1.
Što se tiče Liga Kupa, tu stvari idu dosta dobro, pošto se trenutno Žil Visente nalazi na prvom mestu na tabeli uz bod viška u odnosu na drugoplasirani Portimonense.

Naš predlog

Portimonense igra sjajno ove sezone, dok Žil Visente ne liči na sebe i ukoliko ovako nastavi utisak je da ćemo ovu ekipu naredne sezone gledati u Segundi. Svakako da će se gosti u narednom periodu više fokusirati na prvenstvo, zbog čega i dajemo veću prednost domaćinu na ovom susretu i preporučujemo vam da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 2.10.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.