Četvrtak, 15/12 - Fudbal, Grčka, Greece Cup
15/12Panatinaikos vs Niki VolosPoluvreme/Krajtip: 1/1
7 / 10 Ulog
13/12/2022 19:07
U četvrtak je nešto slabija ponuda za klađenje a za vas smo ovog puta analizirali duel između Panatinaikosa i Volosa. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 16 časova i 30 minuta.
Panatinaikos

Fudbaleri Panatinaikosa igraju fenomenalno ove sezone, a najbolji pokazatelj za to je i trenutno prvo mesto na tabeli grčkog šampionata uz čak osam bodova viška u odnosu na drugoplasirani AEK, pa slobodno možemo konstatovati da se grčki velikan nalazi na pragu titule šampiona, iako do kraja ima još dosta da se igra.
U Kupu Panata takođe ima ogromne ambicije, a ovog puta im u goste dolazi Volos koji je u prethodnih nekoliko godina umeo da napravi dosta problema ovom klubu, iako ruku na srce "Zeleni" odavno nisu igrali tako dobro kao što je to slučaj ove sezone.

Volos

Što se tiče Volosa, kada se sve sabere i oduzme svi navijači ovog tima imaju dosta razloga za zadovoljstvo pošto se u ovom trenutku njihova omiljena ekipa nalazi na sjajnom petom mestu na tabeli, i ukoliko ovaj tim nastavi sa ovakvim partijama, biće u situaciji da se bori za izlazak na evropsku scenu.
Na poslednjih pet mečeva u prvenstvu Volos je ostvario dva trijumfa, dva remija i jedan poraz, a u prošlom kolu je petoplasirani tim na tabeli doživeo težak poraz na gostovanju kod PAOK-a, kada je bilo 3:0.

Naš predlog

Panatinaikos igra fenomenalno ove sezone i mišljenja smo da će grčki velikan sa sjajnim partijama nastaviti i na Kup meču protiv Volosa zbog čega vam savetujemo da probate sa prelazom 1-1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.95.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.