Četvrtak, 15/12 - Fudbal, Portugalija, League Cup
15/12Estoril vs FamalicãoDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
13/12/2022 19:17
Portugalski Liga Kup se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Estorila i Famalikaa. Meč između ova dva tima je zakazan za 21h.
Estoril

Prošlu sezonu su fudbaleri Estorila završili na devetom mestu na tabeli, a ono što je najbitnije je da ni u jednom trenutku ova ekipa nije imala probleme oko opstanka.
Svakako da će primarni cilj i ovog puta biti opstanak u društvu najboljih, a u ovom trenutku se Estoril nalazi na dvanaestoj poziciji na tabeli, uz sedam bodova viška u odnosu na najugroženije timove, pa ako se po jutru dan poznaje vrlo lako se može desiti da ovaj tim ponovo bez većih problema dođe do opstanka.
U prošlom kolu Liga Kupa Estoril je remizirao na domaćem terenu protiv Torensea, kada je bilo 2:2.

Famalikao

Godinama unazad je Famalikao stabilni prvoligaš, međutim, mora se priznati da smo dosta više očekivali od ovog tima.
Naime, u ovom trenutku se Famalikao petnaestom mestu na tabeli uz samo dva boda viška u odnosu na tim koji se u ovom trenutku nalazi na poziciji koja na kraju šampionata nažalost znači i baraž meč za opstanak u eliti.
U prošlom kolu je petnaestoplasirani tim na tabeli poražen na svom terenu od favorizovanog Sportinga iz Lisabona, a taj duel je završen rezultatom 1:2.

Naš predlog

I jedni i drugi će učiniti sve da dođu do trijumfa na ovom duelu, a to nam potencijalno može doneti golove na obe strane, zbog čega vam toplo preporučujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica Maxbet prirpremila koeficijent 1.85.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.