Petak, 16/12 - Fudbal, Francuska, National
16/12Cholet vs Red Star1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
14/12/2022 21:08
U petak je veoma zanimljiva ponuda za klađenje a za vas smo ovog puta analizirali meč između Šolea i Red Stara. Susret između ova dva tima je zakazan za 21 čas.
Šole

Šole ima zaista velike ambicije ove sezone, a videćemo da li je to dovoljno da se ova simpatična ekipa umeša u borbu za plasman u Ligu 2.
U ovom trenutku se Šole nalazi na šestom mestu na tabeli, a u prošlom kolu je ova ekipa odigrala jedan ne baš najbolji meč na gostovanju kod Sedana, koji je domaća ekipa rešila u svoju korist rezultatom 2:1.
Na pet poslednjih susreta šestoplasriani tim na tabeli je ostvario dva trijumfa, dva remija i samo jedan poraz, i to kao što smo već napomenuli u prošlom kolu od Sedana.

Red Star

Red Star je poput Šolea sa najvećim mogućim ambicijama ušao u ovogodišnje izdanje francuske treće lige, a u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na četvrtom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na drugoplasirani Martik, i utisak je da će Red Star već u ovom kolu napasti tu poziciju broj dva koja na kraju šampionata donosi direktan plasman u Ligu 2.
U prošlom kolu je Red Star odigrao samo 0:0 na svom terenu protiv trećeplasiranog Versaja, čime je propuštena lepa prilika da se ova ekipa pretekne na tabeli.

Naš predlog

Red Star igra zaista sjajno u poslednje vreme i mišljenja smo da će nekadašnji redovni drugoligaš uspeti da dođe na trijumfu kod Šolea, zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica CircusBet pripremila koeficijent 1.81.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.