Petak, 16/12 - Fudbal, Rumunija, Liga I
16/12Voluntari vs Farul Constanţa1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
15/12/2022 09:08
Rumunsko prvenstvo odavno nije bilo interesantnije, a za vas smo ovog puta analizirali meč između Voluntarija i Farul Konstance. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 19 časova.
Voluntari

Voluntari nije na najbolji mogući način startovao u ovom šampionatu, međutim, kako vreme prolazi tako i ova simpatična ekipa pruža sve bolje partije.
Naime, na četiri poslednja susreta ovaj tim ne zna za poraz, a u tom periodu je Voluntari ostvario dva trijumfa i dva remija.
U prošlom kolu je ova ekipa remizirala na nimalo prijatnom gostovanju kod Sepsija, a taj duel je završen rezultatom 1:1.
Inače, u ovom trenutku se Voluntari nalazi na devetom mestu na tabeli i sigurno je da će ova ekipa učiniti sve da dođe do plasmana u doigravanje.

Farul Konstanca

Fudbaleri Farul Konstance su prošlu sezonu završili na sjajnom petom mestu na tabeli, što je obradovalo sve navijače ovog tima, koji se inače prošlog leta fuzionisao sa Vitorulom koji je upamćen po tome što je mimo svih očekivanja došao do titule šampiona Rumunije 2017. godine.
Trener ekipe iz Konstance ali i vlasnik kluba je legendarni Georgi Hadži, koji radi sjajan posao sa ovim timom o čemu najbolje svedoči i trenutno prvo mesto na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na Kluž.
Nažalost, u prošlom kolu je lider na tabeli doživeo katastrofalan poraz na gostovanju kod Hermanštada, a taj meč je završen rezultatom 2:0.

Naš predlog

Iako je lider na tabeli doživeo u prošlom kolu težak poraz od Hermanštada, mišlljenja smo da su izabranici legendarnog Hadžija veliki favoriti na ovom susretu pa vam hrabro preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Mozzartbet pipremila koeficijent 2.20.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.