Subota, 17/12 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
17/12Preston Nort End vs Kvins Park Renžers1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
15/12/2022 13:17
Domaćin je u odličnoj formi koju je zadržao i posle pauze u prvenstvu. Meč sa \'\'Policajcima\'\' igra se u subotu u 16 časova.
Preston

Na početku sezone Preston je igrao veoma čvrsto, retko je davao golove, a primao ih uopte nije. Posle prvi sedam kola Preston je imao ukupnu gol razliku 2:0?! Dakle, za više od 600 minuta dali su samo dva gola, ali nisu primili nijedan. Mreža im se prvi put zatresla tek u 8. kolu kada su minimalnim rezultatom poraženi od Birmingema. Od tada se promenio stil igre ovog tima, negde od početka oktobra počele su da se tresu mreže na obe strane kada igra Preston, a oni su trenutno na odličnom 6. mestu sa deset bodova mnaje od vodećeg Barnlija. Teško je očekivati da se Preston može uključiti u borbu za jedno od rva dva mesta koja direktno vode u Premijer ligu, ali da mogu u plej-of, to je sigurno. U prethodnih pet kola imaju četiri pobede i jedan poraz, a u subotu, u prvom meču posle pauze, pobedili su Blekburn na strani sa čak 4:1.

Kvins Park Rendžers

\'\'Policajci\'\' iz Londona su u jako lošem momentumu, vezali su šest utakmica bez pobede sa samo jednim osvojenim bodom u tom periodu. Iza sebe Kvin Park ima četiri poraza u nizu, poslednji su doživeli od Barnlija na svom terenu u nedelju, pa su sada na 9. mestu sa 31 bodom. I dalje je plasman u plej-of blizu, sve je to zasluga dobrog početka sezone, ali bi pod hitno morali da prekinu ovaj crni niz i zabeleže neki trijumf. Na gostovanjima je Kvins Park ostvario dobar učinak, u jednom momentu su vezali tri uzastopne pobede u gostima, a ukupno ih imaju ve četiri. Zanimljivo je da su pobeđivali na teškimgostovanjima, kod Šefild junajteda, Votforda, Milvola i Bristol Sitija, a bod su uzeli u Noriču. Naravno da imaju svoje šanse i u Prestonu.

Predlog

Gledajući prethodni period rekli bismo da \'\'Policajci\'\' nemaju šta da traže u Prestonu. Ipak, Čempionšip je takvo takmičenje da pravog favorita nema, a ove sezone je izjednačenije nego ikad ranije. Međutim, Prestn je u sjajnoj formi, počeli su da daju veliki broj golova i ubeđeni smo da mogu da nastave seriju pobeda i još više se primaknu samom vrhu tabele. Predog je jedinica, a za pobedu domaćina se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent 2.40.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.