Subota, 17/12 - Fudbal, Međunarodni, Svetsko prvenstvo
17/12Hrvatska vs MarokoDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
15/12/2022 19:50
Ostala su još samo dva susreta na Mundijalu, a onaj manje važan je na programu u subotu u 16 časova, kada će u borbi za treće mesto snage odmeriti Hrvatska i Maroko. Obično ovakve mečeve dobija ekipa koja je lakše podnela poraz u polufinalu, a da li će tako biti i ovog puta ostaje da se vidi.
Hrvatska

Hrvati će u borbi za treće mesto zanimljivo igrati protiv Maroka, sa kim su se sastali i u prvom kolu Mundijala, kada nije bilo golova.
Nakon toga su Luka Modrić i drugari uspeli da savladaju Kanadu, ali i da remiziraju sa Belgijom i dođu do plasmana u nokaut fazu, što i jeste bio primarni cilj.
U osmini finala je nakon boljeg izvođenja jedanesteraca eliminisan Japan, dok su Hrvati u četvrtfinalu priredili pravu senzaciju pošto su eliminisali Brazil, takođe nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca.
Ipak, u polufinalu su Argentinci bez većih problema slavili rezultatom 3:0, pa Vatrenima ostaje borba za treću poziciju na Mundijalu.

Maroko

Utisak je da ni oni najveći optimisti nisu mogli da pretpostave da će fudbaleri Maroka doći do polufinala Mundijala u Kataru.
Sve je krenulo od meča protiv Hrvatske u grupnoj fazi kada nije bilo golova, a nakon toga su izabranici selektora Regragija odigrali fantastičan meč protiv favorizovane Belgije i slavili rezultatom 2:0.
U poslednjem kolu grupne faze je savladana i Kanada, što je bilo dovoljno za prvo mesto u grupi.
Nakon toga su Marokanci priredili prvu veliku senzaciju pošto su u osmini finala eliminisali Španiju, a nakon toga je došao red na još jedno veliko iznenađenje, pošto su Zijeh i drugari slavili nad Portugalom u četvrfinalu (1:0).
U polufinalu je Francuska bila prejaka, ali je utisak da se ni na tom susretu Marokanci nimalo nisu obrukali.

Naš predlog

Svakako da će i jedan i drugi tim učiniti sve da dođe do trećeg mesta na Mundijalu, koje svakako nije za potcenjivanje, pa očekujemo da sve pršti na obe strane i sve to nam po našem mišljenju treba doneti golove i na jednoj i na drugoj strani, zbog čega je idealno da na ovom duelu probate sa igrom GG za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.71.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.