Subota, 17/12 - Fudbal, Italija, Serija B
17/12Reggina vs Bari 19081X2tip: 1
8 / 10 Ulog
15/12/2022 19:57
Italijanska Serija B se polako ali sigurno zahuktava, a subota nam donosi nekoliko veoma zanimljivih mečeva. Za vas smo ovog puta analizirali duel između Ređine i Barija koji je zakazan za 20 časova i 30 minuta.
Ređina

Fudbaleri Ređine igraju dosta dobro u ovogodišnjem izdanju italijanske Serije B, a bez ikakve sumnje je najbolji pokazatelj za to i trenutno drugo mesto na tabeli, koje kao što je dobro poznato na kraju šampionata donosi direktan plasman u Seriju A, što i jeste davnašnji cilj ovog kluba.
U prošlom kolu je Ređina ostvarila veoma važan trijumf na gostovanju kod Koma, a taj duel je završen rezultatom 0:1.
Na poslednjih pet mečeva je ova ekipa ostvarila čak tri trijumfa, uz jedan remi, i jedan poraz, a treba napomenuti da Ređini i te kako leži Bari, o čemu ćemo nešto kasnije.

Bari

I Bari poput Ređine igra dosta dobro ove sezone u kojoj će naravno primarni cilj biti plasman u društvo najboljih.
U ovom trenutku se nekadašnji stabilni prvoligaš nalazi na trećem mestu na tabeli uz samo tri boda manjka u odnosu na drugoplasiranu Ređinu, kod koje, kao što smo već napomenuli i gostuje u ovom kolu.
Inače u prošlom kolu je ekipa sa stadiona "Sveti Nikola" slavila na svom terenu protiv Modena, a taj meč je završen rezultatom 4:1.
Na poslednjih pet susreta Bari je ostvario dva trijumfa i tri remija, što znači da ovaj tim na poslednjih pet mečeva ne zna za poraz.

Naš predlog

Ukoliko želi da se domogne plasmana u najkvalitetniji rang italijanskog fudbala Ređina prosto mora da pobeđuje na svom stadionu, iako će to ovog puta biti veoma težak zadatak, pošto im u goste dolazi Bari.
Ipak, ako se osvrnemo na tradiciju, treba istaći da Ređina nikada do sada nije poražena na svom terenu protiv Barija, što je dovoljan razlog da vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusBet pripremila fantastičnu kvotu 2.15.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.