Subota, 17/12 - Fudbal, Portugalija, League Cup
17/12Moreirense vs BenfikaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
16/12/2022 09:01
U subotu je veoma interesantna ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali još jedan meč portugalskog Liga Kupa, u kom će snage odmeriti Moreirense i Benfika. Meč između ova dva tima je zakazan za 20 časova.
Moreirense

Fudbaleri Moreirensea igraju fantastično u ovogodišnjem izdanju portugalskog Liga Kupa, a to nam najbolje potvrđuje i podatak da se ova ekipa trenutno nalazi na deobi prvog mesta na tabeli uz maksimalnih šest osvojenih bodova koliko ima i Benfika.
U prvom kolu je ova ekipa slavila na gostovanju kod Penjafila kada je bilo 1:2, da bi u drugom kolu Moreirense bio bolji i od Estrelje na svom terenu rezultatom 4:2.
Što se tiče prvenstva, u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na prvom mestu u Segundi i Moreirense je na pravom putu da se vrati u najkvalitetniji rang portugalskog fudbala.

Benfika

Poslednju titulu u portugalskom šampionatu Benfika je osvojila još u sezoni 18/19 pa se uopšte ne treba dovoditi u pitanje šta je primarni cilj za velikana iz Lisabona.
U ovom trenutku se popularni Orlovi nalaze na sjajnom prvom mestu na tabeli uz čak osam bodova viška u odnosu na drugoplasirani Porto.
Što se tiče Liga Kupa i tu Benfika blista, pošto se nekadašnji šampion Evrope trenutno nalazi na deobi prvog mesta uz isti broj bodova kao i Moreirense, kod koga između ostalog Orlovi i gostuju ovog puta, u okviru trećeg kola Liga Kupa i sigurno da je pobeda imperativ.

Naš predlog

Mišljenja smo da se pobeda Benfike ovde zaista ne bi smela dovesti u pitanje, a vrlo lako se može desiti i da nam duel između ova dva tima donese dosta golova zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 1.50.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.