Nedelja, 18/12 - Fudbal, Italija, Serija B
18/12Ternana vs Como1X2tip: X
7 / 10 Ulog
16/12/2022 20:05
Iako je domaćin u vrhu tabele neće mu biti lako protiv tima sa samog dna. Utakmica italijanske Serije B igra se u nedelju u 14 časova.
Ternana

Posle fantastičnog starta sezone Ternana je u krizi koja se ogleda u samo jednoj poebdi na prethodnih osam utakmica. U prvih devet kola pobedili su čak šest puta i delovali su nezaustavljivo, ali ih je niz od šest kola bez pobede koštao zaostatka za vodećima. Mada su na petom mestu od lidera Frozinonea imaju deset bodova manje. Nije ni realno da Ternana na kraju bude među dve ekipe koje će direktno u elitu, ali bi svakako mogli da se nađu u plej-ofu. U prethodna dva kola ponovo liče na tim sa početka prvenstva, uzeli su četiri boda u mečevima protiv Kaljarija i Sidtirola, a za tih 180 minuta nisu primili ni gol, doduše, dali su samo jedan.

Komo

Tim iz grada na čuvenom italijanskom jezeru nalazi se tek na 19. mestu sa samo 16 bodova. Iza njih je samo Peruđa, ali se mora reći da je Komo vrlo čvrst tim koji je pre prošlonedeljnog minimalnog poraza od Ređine imao pet vezanih utakmica bez neuspeha. Nažalost po njih, u tom nizu imali su samo jednu pobedu i čak četiri uzastopna remija, koji im, osim samopouzdanja, nisu doneli nikakav napredak na tabeli. Komo još nije pobedio u gostima, na osam utakmica imaju po četiri remija i poraza i to je jedan od razloga što su u zoni ispadanja. Drugi razlog treba tražiti u neefikasnosti fudbalera Koma, oni su do sada postigli 17 golova, dakle samo jedan po meču u proseku.

Predlog

Zanimljivo je da su u prethodnoj sezoni u duelima ova dva tima uspešnije ekipe koje su gostovale, Komo je pobedio u Ternani sa 2:1, dok je proletos bilo 1:1 u Komu. Mada je Ternana domaćin, i plasirana je čak14 mesta bolje od Koma, očekujemo ovde tvrd meč u kome neće biti pobednika, a možda ni golova. Zato predlažemo hrabro x na ovom meču, a za nerešen rezultat između Ternane i Koma kvota je 3.35 u kladionici Meridianbet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.