Nedelja, 18/12 - Fudbal, Italija, Serija B
18/12Palermo vs Kaljari1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
18/12/2022 03:17
Svedoci smo nikad zanimljivije sezone u italijanskoj Seriji B, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Palerma i Kaljarija. Meč između ova dva tima je zakazan za 18 časova i 45 minuta.
Palermo

Naravno da Palermu nije mesto u Seriji B, međutim, ako uzmemo u obzir sa čim se sve nekadašnji prvoligaš suočavao u prethodnih nekoliko sezona, činjenica je da bi tim sa stadiona "Renco Barbera" potpisao da i sledeće sezone igra u drugom po kvalitetu rangu italijanskog fudbala.
U ovom trenutku se Palermo nalazi na četrnaestom mestu na tabeli uz samo bod viška u odnosu na najugroženje ekipe.
Inače, u prošlom kolu je ovaj tim remizirao na gostovanju kod SPAL-a, a taj duel je završen rezultatom 1:1.

Kaljari

Što se tiče Kaljarija, sigurno je da ni timu sa Sardinije nije mesto u Seriji B, međutim, mora se priznati da je ova ekipa prošle sezone igrala jako loše i potpuno zasluženo zaslužili da ispadne u drugi po kvalitetu rang italijanskog fudbala.
Trenutno se popularni Sardi nalaze na jedanaestom mestu na tabeli uz samo dva boda manjka u odnosu na osmoplasiranu Brešu, a poznato je da to osmo mesto ujedno i poslednje koje na kraju prvenstva donosi plasman u doigravanje, što će bez ikakve sumnje i biti primarni cilj tima sa Sardinije.

Naš predlog

Veoma neizvestan duel, međutim, ukoliko Palermo želi da i naredne sezone igra u Seriji B, ovaj ti prosto mora da igra dobro na domaćem terenu, što je jedan od glavnih razloga zbog čega vam preporučujemo da odigrate jedinicu koju kladionica CircusBet plaća sa kvotom 2.85.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.