Nedelja, 18/12 - Fudbal, Španija, Segunda
18/12Levante vs EibarDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
18/12/2022 03:22
U nedelju je veoma interesantna ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Levantea i Eibara. Meč između dva dojučerašnja prvoligaša je zakazan za 19 časova.
Levante

Fudbaleri Levantea za primarni cilj ove sezone će bez ikakve sumnje imati ekspresan povratak u najkvalitetniji rang španskog fudbala.
U ovom trenutku je situacija takva da se ova ekipa nalazi na trećem mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na drugoplasirani Eibar koji im u ovom kolu i gostuje u Valensiji.
Poznato je da će na kraju prvenstva dve prvoplasirane ekipe doći do direktnog plasmana u La Ligu, dok će timovi od treće do šeste pozciije na tabeli igrati u baražu.
Inače, u prošlom kolu je Levante slavio na gostovanju kod Alavesa, kada je bilo 0:2.

Eibar

Što se tiče Eibara, poput Levantea, i ovaj tim ima samo jedan cilj, a to je povratak u najkvalitetniji rang španskog fudbala gde je ova ekipa vezala nekoliko veoma dobrih sezona, ali je onda usledilo bolno prizemljenje i ispadanje u Segundu.
U ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na sjajnom drugom mestu na tabeli koje na kraju šampionata donosi direktan plasman u La Ligu, uz dva boda manjka u odnosu na prvoplasirani Las Palmas, koji čak ima i meč viška.
U prošlom kolu je Eibar ostvario treći vezani trijumf i to na svom terenu protiv Ovijeda kada je bilo 1:0.

Naš predlog

I jedna i druga ekipa će učiniti sve da dođe do trijumfa na ovom duelu, a u takvoj situaciji je zaista realno da vidimo golove i na jednoj i na drugoj strani zbog čega vam toplo preporučujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica Maxbet odredila kvotu 2.15.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.