Utorak, 20/12 - Fudbal, Belgija, Beker van Belgie
20/12Union Sen-Žil vs KV OstendeUkupno pogodaka - domaćin - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
18/12/2022 13:19
Vicešampion Belgije u osmini finala KUpa igra protiv još jednog člana Župiler lige, ekipe Ostendea. Utakmica se igra u utorak u 20 časova.
Rojal Union

Tim  Rojal Uniona Sent Žila mogao je lako u svojoj prvoj sezoni u eliti da osvoji titulu. Svi se slažu da su bili najbolji u Župiler ligi prošle sezone, ali su samo zbog nedostatka iskustva popustili u Plej-ofu i dozvolili Klub Brižu da ih prestigne i odbrani titulu. Nisu uspeli u kvalifikacijama za Ligu šampiona, ali su bili izuzetno uspešni u grupnoj fazi Lige Evrope i osvojili su prvo mesto u grupi ispred Union Berina, Brage i Malmea. Direktno su se plasirali u osminu finala i čekaju koga će dobiti za rivala. U domaćem prvenstvu, koje se nije igralo više od mesec dana, nalaze se na odličnom drugom mestu, ali imaju čak deset bodova manje od vodećeg Genka i to će biti jako teško nadoknaditi.

Ostende

Za razliku od svog domaćina ekipa Ostendea ima sasvim druge brige, one egzensticijalne. Posle 17 kola u Župiler ligi nalaze se na 14. mestu sa smo četiri boda više od prvog tima u zoni ispdanja. Uskoro se nastavlja prvenstvo, a za vreme pauze Ostende je igrao nekoliko pripremnih mečeva u kojima su beležili raznolike rezultate. Pobedili su Cvole iz Holandije, remizirali protiv francuskog LIla i izgubili od Fejnorda iz Roterdama. Što se kUpa tiče, pitanje je koliko su ambiciozni u najmasovnijem takmičenju. Žreb nije bio blagonaklon prema njima i već u osmini finala za rivala su dobili odlični tim iz Brisela, aktuelnog vicešampiona zemlje.

Predlog

Rojal Union je igrao odlično pre odlaska na pauzu i verujemo da su ovih četvresetak dana pauze iskoristitli na pravi način. Nisu izlazili često na teren, samo su jedan zvanični prijateljski meč odigrali i u njemu su pobedili francuski Anže. Sredinom oktobra ove dve ekipe su se sastale u Župiler ligi, meč je odigran u Ostendeu a slavio je Sent Žil sa čak 6:1. Verujemo da će isti tim i sada slaviti i da će biti ponovo efikasan. Naš predlog je domaćin daje barem tri gola, a za T13+ koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 2.01.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.