Ponedeljak, 19/12 - Fudbal, Turska, TFF 1. Lig
19/12Adanaspor vs Denizlispor1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
18/12/2022 16:27
Posle duže vremena za vas smo analizirali jedan meč turske druge lige, a ovog puta je reč o duelu između Adane i Denizlija. Meč između ova dva tima je zakazan za 18 časova.
Adana

Fudbaleri Adane pružaju izuzetno promenljive partije u poslednje vreme, pa se tako ova ekipa u ovom trenutku nalazi tek na četrnaestom mestu na tabeli uz samo tri boda viška u odnosu na tim koji će na kraju ispasti iz lige.
Na poslednjih pet mečeva ovaj tim je ostvario dva trijumfa, jedan remi i dva poraza.
U prošlom kolu je četrnaestoplasirana ekipa na tabeli poražena na gostovanju kod Kećionegučua, a taj duel je završen rezultatom 1:0.

Denizli

Što se tiče Denizlija, sigurno je da smo dosta više očekivali od ovog tima koji se u ovom trenutku nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli sa samo devet osvojenih bodova, i kako sada stvari stoje sva je prilika da se ovom klubu smeši ispadanje u treću ligu.
Ruku na srce u prošlom kolu je Denizli odigrao jedan dosta dobar meč i posle duže vremena upisao pobedu i to protiv Altaja, a taj duel je završen rezultatom 2:1.
Inače, na poslednjih pet mečeva Denizli je ostvario dva trijumfa, doživeo dva poraza, ali i jedan remi.

Naš predlog

Iako Denizli u psolednje vreme igra dosta bolje nego što je to bio slučaj čitavim tokom šampionata, mišljenja smo da će ipak Adana iskoristiti prednost domaćeg terena i slaviti na ovom duelu zbog čega vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.62.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.