Utorak, 20/12 - Fudbal, Engleska, EFL Kup
20/12Milton Keynes Dons vs Lester SitiDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
19/12/2022 13:58
U utorak je veoma zanimljiva ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali jedan meč engleskog Liga Kupa u kom će snage odmeriti Milton Kejns i Lester. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Milton Kejns

Poznato je da fudbaleri Milton Kejnsa igraju u trećoj ligi, međutim, vrlo lako se može desiti da ovu simpatičnu ekipu od naredne sezone gledamo u četvrtoj ligi.
Naime, u ovom trenutku se Milton Kejns nalazi na katastrofalnom 22. mestu na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na timove koji se nalaze u bezbednoj zoni.
Inače, u prošlom kolu je ova ekipa mimo svih očekivanja slavila na gostovanju kod Portsmuta kada je bilo 0:2.

Lester

Daleko više smo očekivali od Lestera ove sezone, koji se trenutno nalazi tek na trinaestom mestu na tabeli.
Međutim, ako se podsetimo da je nekadašnji šampion Engleske pre samo nekoliko kola bio na pozicijama koje vode u Čempionšip, sada je situacija još i dobra.
U prošlom kolu su izabranici Brendana Rodžersa odigrali jedan sjajan meč i slavili na gostovanju kod Vest Hema, a taj duel je završen rezultatom 0:2.

Naš predlog

Svakako da je Lester veliki favorit, ali vrlo lako bi mogli da vidimo jedan otvoren meč sa obe strane u kom domaćin nema šta da izgubi pa vam savetujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica CircusBet pripremila koeficijent 1.97.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.