Sreda, 21/12 - Fudbal, Grčka, Super League
21/12PAS Giannina vs Olimpijakos1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
19/12/2022 14:17
Od srede se nastavlja grčki šampionat, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Janjine i Olimpijakosa. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 19 časova.
Janjina

Sigurno je da će primarni cilj Janjine biti opstanak u društvu najboljih, a u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na dvanaestom mestu na tabeli uz samo dva boda viška u odnosu na poslednjeplasirani Jonikos.
U prošlom kolu je Janjina odigrala jedan katastrofalan meč na svom terenu protiv Arisa, koji je završen pobedom gostujuće ekipe rezultatom 0:4.
Inače, kada su u pitanju partije na domaćem terenu od sada je Janjina ostvarila dva trijumfa, dva remija i dva poraza.

Olimpijakos

Iako je Olimpijakos aktuelni šampion Grčke i tim koji duži niz godinama dominira u prvenstvu, mora se priznati da smo dosta više očekivali od grčkog velikana ove sezone.
Naime, u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na četvrtom mestu na tabeli uz čak dvanaest boda manjka u odnosu na prvoplasirani Panatinaikos, koji igra fenomenalno ove sezone.
U prošlom kolu je Olimpijakos samo remizirao na svom terenu protiv AEK-a, a taj duel je završen bez golova.

Naš predlog

Janjina igra katastrofalno ove sezone, a to Olimpijakos prosto mora da iskoristi ukoliko želi da sačuva šampionske ambicije, pa vam toplo preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.45.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.