Sreda, 21/12 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
21/12Coventry City vs Vest Bromvič AlbionUkupno pogodaka - gost - iznad/ispodtip: Više 1.50
7 / 10 Ulog
19/12/2022 15:15
U zaostaloj utakmici 9. kola engleskog Čempionšipa Koventri dočekuje Vest Brom u sredu u 20.45.
Koventri

Nastavak sezone nije dobro počeo za Koventri Siti. Posle minimalnig poraza na gostovanju u Redingu, u subotu su uspeli da prokockaju vođstvo od 3:0 protiv Svonsija i na kraju osvoje samo jedan bod na svom terenu. Neverovatno je da su Velšani u tom duelu uspeli da za petnaestak minuta tri puta podoge mrežu Koventrija i rastuže navijače domaćih. Ovaj duel protiv ekipe iz Birmingema trebalo je da se odigra još u okviru devetog kola, ali je odložena i sada je tek pronađen slobodan termin. Meč Koventri dočekuje na 14. mestu sa 30 bodova, ali i sa najmanje odigranih utakmica, pošto osim ove imaju još jednu zaostalu. Uskoro kreće \'\'Božićno ludilo\'\' i posle njega će mnogo toga biti jasnije što se tiče ambicija ovog, ali i ostalih timova iz Čempionšipa.

Vest Bromvič Albion

Ekipa iz Birmingema snažno je krenula ka gornjem delu tabele sa dve pobede posle nastavka sezone. Jesen je bila sumorna za bivšeg prvoligaša, VBA se nalazio na dnu tabele, bili su i u zoni ispadanja, ali su prvo trijumfovali na gostovanju u Sanderlendu i pored činjenice da su \'\'Crne mačke\'\' vodile, a onda su u subotu bili ubedljivi protiv Roterama na svom terenu. Sa tih šest bodova Vest brom je već na 16. mestu, a trijumf u Koventriju vinuo bi ih čak do osme pozicije. Ulog je, odmah se vidi, ogroman i vratio bi ovau ekipu u trku bar za plej-of, što je u jednom trenutku izgledalo kao nemoguća misija. Imao je VBA velike ambicije na startu sezone, govorilo se o povratku u leitu, ali bi svi sada bili prezadovoljni i plasmanom do čestog mesta, mada je tek polovina prvenstva prošla.

Predlog

Forma ekipa iz Čempionšipa se često menja, timovi koji odigraju dobro na startu ne moraju nužno biti u krugu favorita. VBA je loše počeo ali nam se čini da su sada u top formi i da su odlično iskoristili pauzu od mesec dana. S druge strane Koventri će teško uspeti da se oporavi od šoka koji je doživeo u subotu i ne verujemo da mogu do trijumfa u ovom meču. Naš predlog je gost daje dva gola, VBA je dao pet golova na prethodne dve utakmice, pa verujemo da će i sada postići bar dva. Za T22+ koeficijent je 2.55 u kladionici MaxBet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.