Sreda, 21/12 - Fudbal, Kipar, 1st Division
21/12Doxa vs Enosis Neon ParalimniUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
9 / 10 Ulog
19/12/2022 15:33
Nastavlja se kiparsko prvenstvo, jedno od retih koje se igralo i tokom Mundijala. U Nikoziji Doksa dočekuje Paralimni u sredu u 18 časova.
Doksa

Efikasnost je najveći problem ekipe iz Nikozije. Odbrana funkcioniše sasvim dobro u poslednje vreme, ali šta to vredi kada napadači ne mogu da pogode mrežu rivala. U dva prethodna meča poraženi su prvo od AEK-a iz Larnake na svom terenu, a onda na gostovanju kod Apolona i to identičnim rezutatom 1:0. Na prethodnih 11 prvenstvenih utakmica pobedili su samo jednom, jednom su igrali nerešeno i izgubili devet puta. Sa takvim učinkom i trenutno 11. mesto je odličan plasman. Doksa je postigla samo 10 golova na 15 utakmica i dok ne reše taj problem od nekog napretka na tabeli nema ništa.

Paralimni

Ništa efikasniji od fudbalera Dokse nisu ni igrači Paralimnija. Na poslednje tri utakmice ovaj tim nije postigao pogodak, gubili su od AEK-a, Apolona i AEL-a, i to sva tri puta na svom terenu u Paralimniju. Za tih 270 minuta ne samo da nisu uzeli ni bod, već nisu dali ni gol. Sada imaju četiri poraza u nizu, a na poslednjih šest utakmica uzeli su samo bod i postigli jedan jedini gol. Paralimni je do sada odigrao sedam utakmica na strani, izgubili su šest puta, a slavili jednom, na gostovanju kod AEL-a u Limasolu još početkom septembra. Na tabeli su na 15. mestu, imaju isti broj bodova kao i Doksa, a čak su dali gol manje od njih, samo 9 u 15 utakmica.

Predlog

Gledaoci na ovom meču mogu svšta da očekuju osim revije golova. Ekipe su podjednakog kvaliteta što pokazje identičan broj bodova koji su osvojili, a i skoro ista gol razlika. Učinak je isti, po tri pobede, dva remija i po 10 neuspeha u prvih 15 kola. U prvom delu sezone Doksa je slavila u Paralimniju sa 2:1, a to je bio prvi meč sa više od dva gola ukupno posle sedam na kojima je bilo jedan ili dva, a dva puta je utakmica okončana bez golova. Neće ih ni sada biti mnogo, za 0-2 gola koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 1.68.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.