Sreda, 21/12 - Fudbal, Engleska, EFL Kup
21/12Mančester Junajted vs BarnliUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 3.50
8 / 10 Ulog
19/12/2022 22:59
U sredu je na programu mnogo intereasntnih mečeva, a za vas smo ovog puta analizirali duel engleskog Liga Kupa između Mančester Junajteda i Barnlija. Susret između ova dva tima je zakazan za 21h.
Mančester Junajted

Fudbaleri Mančester Junajteda igraju promenljivo ove sezone, a u ovom trenutku se tim sa "Old Traforda" nalazi na petom mestu na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na četvrtoplasirani Totenhem, a upravo to četvrto mesto i jeste primarni cilj čete Ten Haga, s obzirom da je to poslednja pozicija koja na kraju šampionata donosi plasman u Ligu šampiona.
U poslednjem kolu najkvalitetnijeg ranga engleskog fudbala Junajted je golom u poslednjim trenucima susreta slavio na gostovanju kod Fulama, a taj duel je završen rezultatom 1:2.

Barnli

Što se tiče Barnlija, ova ekipa nema preterane ambicije u engleskom Liga Kupu, a svakako da će primarni cilj kada je ova sezona u pitanju biti ekspresni povratak u društvo najboljih, i kako sada stvari stoje utisak je da bi to vrlo lako moglo da se obistini.
Naime, tim koji je dugi niz godina igrao dosta uspešno u Premijer ligi, se u ovom trenutku nalazi na prvom mestu na tabeli Čempionšipa, uz tri boda viška u odnosu na drugoplasirani Šefild.
U prošlom kolu je Barnli bez većih problema slavio na svom terenu protiv Midlzbroa, a taj meč je završen rezultatom 3:1.

Naš predlog

Junajted je bez ikakve sumnje veliki favorit na ovom duelu, a pored pobede "đavola" utisak je da bi nam ovaj meč mogao doneti i veliki broj golova, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 4+ za koju je kladionica Maxbet pripremila koeficijent 2.55.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.