Petak, 23/12 - Fudbal, Australija, A-League
23/12Perth Glory vs Wellington Phoenix1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
19/12/2022 23:37
Posle duže vremena za vas smo ovog puta analizirali jedan meč australijskog fudbala, a ovog puta je izbor pao na duel između Perta i Velingtona. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 12 časova i 30 minuta.
Pert

Dosta više smo očekivali od Perta kada je ova sezona u pitanju, a u ovom trenutku se ova ekipa nažalost nalazi na poslednjem mestu na tabeli sa samo šest osvojenih bodova.
Na poslednjih pet mečeva je ovaj tim ostvario dva trijumfa uz tri poraza, a u prošlom kolu je Pert poražen na gostovanju kod Makartura kada je bilo 1:0.
Inače, kada su u pitanju partije na domaćem terenu do sada je ova ekipa odigrala samo jedan meč na strani i ostvarila trijumf.

Velington

U goste Pertu u ovom kolu dolazi Velington koji se u ovom trenutku nalazi na šestom mestu na tabeli koje je ujedno i poslednje koje na kraju šampionata donosi plasman u doigravanje.
U prošlom kolu je šestolasirani tim na tabeli odigrao jedan dosta dobar meč na svom terenu i slavio protiv Adelejda na svom terenu rezutlatom 3:1.
Inače, na poslednjih pet mečeva je ova ekipa ostvarila dva trijumfa, dva puta odigrala nerešeno, uz jedan poraz.

Naš predlog

Pert u ranoj fazi šampionata mora da se vadi, pošto je do sada ova ekipa sakupila samo šest bodova i pokušaće sasvim sigurno da iskoristi prednost domaćeg terena, gde je ranijih sezona ova ekipa igrala dosta dobro, pa vam hrabro savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 2.75.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.