Četvrtak, 22/12 - Fudbal, Portugalija, League Cup
22/12Moreirense vs AroukaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
21/12/2022 01:52
U četvrtak je nešto slabija ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali duel portugalskog Liga Kupa u kom će snage odmeriti Moreirense i Aruka. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 21:15h.
Moreirense

Fudbaleri Moreirensea su mimo svih očekivanja u svojoj grupi Liga Kupa zauzeli prvo mesto na tabeli što je ovom timu donelo plasman u četvrtfinale.
Na kraju su Moreirense i Benfika bili poravnati na tabeli, pošto su i jedna i druga ekipa imali sedam osvojenih bodova, a presudila je gol razlika, tačnije "Orlovi" su postigli gol manje od Moreirensea, i tako neočekivano ostali bez plasmana u završnicu Liga Kupa.
Upravo ove dve ekipe su u prošlom kolu i odmerile snage, a taj meč je završen rezultatom 1:1.

Aruka

Što se tiče Aruke, ako je plasman Moreirensea u četvrtfinale veliko iznenađenje, šta tek reći za ovu ekipu, koja je u konkurenciji Feirensea, Santa Klare, Leiksoesa i Oliveriensea zauzela prvo mesto na tabeli, ruku na srce uz isti broj bodova kao i drugoplasirani tim Feirensea, ali je na kraju ipak Aruka imala bolju gol razliku, pošto je četvrtfinalista Liga Kupa primio dva gola manje u odnosu na drugoplasirani tim na tabeli.
U poslednjem kolu grupne faze Aruka je odigrala dosta dobar meč na gostovanju kod favorizovane Santa Klare, i slavila na tom duelu, koji je završen rezultatom 1:2.

Naš predlog

I jedna i druga ekipa neće želeti da se zaustavi na ovom stepeniku, pa je za očekivati da oba tima idu na trijumf na ovom duelu, što nam potencijalno može doneti dosta golova, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 1.95.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.