Subota, 24/12 - Fudbal, Portugalija, Liga Portugal 2
24/12Feirense vs Tondela1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
21/12/2022 02:00
Posle duže vremena za vas smo analizirali jedan meč portugalske Segunde, a ovog puta je reč o duelu između Feirensea i Tondele. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 22:15h
Feirense

Fudbaleri Feirensea su pružali fantastične partije u portugalskog Liga Kupu, gde im je zamalo izmakao plasman u samu završnicu ovog takmičenja.
Što se tiče Segunde, u ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na sedmom mestu na tabeli uz samo tri boda manjka u odnosu na trećeplasiranu Estrelju, a poznato je da je to treće mesto ujedno i poslednje koje donosi prohodnost ka Primeiri.
Inače, u prošlom kolu je Feirense remizirao sa Farenseom u gostima, a taj meč je završen bez golova.

Tondela

Što se tiče Tondele, ne tako davno smo ovu ekipu gledali u najkvalitetnijem rangu portugalskog fudbala, i sigurno je da će povratak u društvo najboljih biti jedan od primarnih ciljeva za ovu sezonu.
U ovom trenutku se ovaj tim nalazi na desetom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na Feirense, kod koga kao što smo već napomenuli gostuje u ovom kolu, i biće to lepa prilika da se ova ekipa uključi u borbu za treću poziciju.
Inače, u prošlom kolu je Tondela odigrala jedan jako dobar meč na kom je uspela da remizira sa prvoplasiranim Moreirenseom, a taj duel je završen rezultatom 1:1.

Naš predlog

Ukoliko želi da se umeša u borbu za plasman u Primeiru, Feirense prosto mora da pobeđuje na domaćem terenu, a mišljenja smo da će se to ovog puta i dogoditi pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusBet pripremila koeficijent 2.17.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.