Subota, 24/12 - Fudbal, Škotska, Premijeršip
24/12Seltik vs Sent DžonsonUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
22/12/2022 13:04
U subotu je nešto slabija ponuda nego što smo to navikli, a za vas smo ovog puta analizirali meč između Seltika i Sent Džonsona. Susret između ova dva tima je zakazan za 13:30h.
Seltik

Fudbaleri Seltika drže sve u svojim rukama u škotskom šampionatu, pošto se u ovom trenutku ova ekipa nalazi na prvom mestu na tabeli uz čak devet bodova viška u odnosu na drugoplasirani Rendžers, a poznato je dobro koliko to velika razlika može da bude kada je u pitanju škotsko prvenstvo, gde retko dolazi do velikih preokreta na tabeli.
U prošlom kolu su Kelti bez većih problema slavili na svom terenu protiv neugodnog Livingstona, a taj duel je završen rezultatom 2:1.
Na domaćem terenu do sada Seltik na osam odigranih mečeva ima isto toliko trijumfa.

Sent Džonson

Što se tiče Sent Džonsona, pre svega, ova ekipa će učiniti sve da dođe do plasmana u doigravanje, što izgleda u ovom trenutku kao realni cilj, pošto se ova ekipa nalazi na petom mestu na tabeli, a poznato je da će na kraju regularnog dela šampionata šest prvoplasiranih timova igrati plej-of.
U prošlom kolu je ova simpatična ekipa odigrala jedan dosta dobar meč na teškom gostovanju kod Ros Kauntija i uspela da slavi na tom duelu koji je završen rezultatom 1:2.
Što se tiče partija na strani, do sada je petoplasirani tim na tabeli ostvario četiri trijumfa, isto toliko poraza i jedan remi.

Naš predlog

Kao što smo već napomenuli, Seltik igra brutalno dobro na domaćem terenu pa bi sve osim sigurne pobede domaćina bila prava senzacija.
Ipak, za očekivati je da nas očekuje jedan i te kako efikasan duel zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Maxbet pripremila koeficijent 1.40.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.