Nedelja, 25/12 - Fudbal, Turska, Superliga
25/12Konjaspor vs Alanjaspor1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
22/12/2022 13:14
Tursko prvenstvo se od ovog vikenda nastavlja, a za vas smo ovog puta analizirali meč između Konje i Alanije. Susret između ova dva tima je zakazan za 14 časova.
Konja

Fudbaleri Konje igraju sjajno ove sezone a svakako da je najbolji pokazatelj za to i trenutno četvrto mesto na tabeli Superlige.
U poslednjem kolu pred pauzu zbog Mundijala, ova ekipa je ostvarila veoma važan trijumf na gostovanju kod Kajserija, a taj duel je završen rezultatom 1:2.
Inače, na pet poslednjih susreta u prvenstvu je petoplasirani tim na tabeli ostvario samo jedan trijumf, doživeo jedan poraz i čak tri puta remizirao, pa je svakako dobro što se Konja i dalje nalazi na četvrtom mestu na tabeli.

Alanija

Što se tiče Alanije, u ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na devetom mestu na tabeli sa sedamnaest osvojenih bodova.
Sigurno je da će primarni cilj ovog tima biti opstanak u društvu najboljih, i kako sada stvari stoje ovaj tim je na pravom putu da to i ostvari.
U prošlom kolu je Alanija remizirala na gostovanju kod Adane, što je sjajan rezultat s obzirom da se ta ekipa u ovom trenutku nalazi na trećem mestu na tabeli.
Inače, na poslednjih pet susreta devetoplasirani tim na tabeli je ostvario dva trijumfa, dva remija uz samo jedan poraz.

Naš predlog

Oba tima igraju iznad svih očekivanja, a mišljenja smo da je ovaj meč lepa prilika da se domaći tim još više uključi u borbu za plasman u Ligu konferencija, pa vam hrabro preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.79.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.