Ponedeljak, 26/12 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
26/12Lester Siti vs Njukasl JunajtedDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
22/12/2022 13:28
U ponedeljak je posle duže vremena sjajna ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali meč između Lestera i Njukasla. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 16 časova.
Lester

Lester je pre samo nekoliko kola bio na mestu koje na kraju sezone nažalost znači i selidbu u niži rang, međutim, kada je to bilo najpotrebnije popularne "Lisice" su ubacile u petu brzinu i u ovom trenutku se izabranici Brendana Rodžersa nalaze na podnošljivom trinaestom mestu na tabeli.
Na poslednjih pet mečeva nekadašnji šampion Engleske je ostvario čak četiri trijumfa uz samo jedan poraz, a u prošlom kolu je ova ekipa uspela da slavi na nimalo lakom gostovanju kod Vest Hema, kada je bilo 0:2.
Što se tiče partija na domaćem terenu do sada je Lester odigrao sedam mečeva na "King Paueru" i ostvario samo dva trijumfa, dva remija, ali i tri poraza.

Njukasl

I pored toga što Njukasl ima najbogatije vlasnike u Premijer ligi, utisak je da je malo ko očekivao da će ova ekipa pružati ovoliko dobre partije u ovogodišnjem izdanju najbolje lige na svetu.
Naime, u ovom trenutku se popularne "svrake" nalaze na trećem mestu na tabeli koje kao što je dobro poznato na kraju šampionata donosi direktan plasman u Ligu šampiona.
U poslednje vreme izabranici Edi Haua igraju fenomenalan fudbal, pa je tako ova ekipa na pet poslednjih susreta ostvarila isto toliko trijumfa.
Poslednji se desio u prošlom kolu kada je Njukasl slavio na svom terenu protiv Čelsija, a taj meč je završen rezultatom 1:0.

Naš predlog

I jedna i druga ekipa pružaju fantastične partije u poslednje vreme i sigurno je da će i Lester i Njukasl učiniti sve da produže svoju seriju pobeda.
U takvoj situaciji, mišljenja smo da nas očekuju golovi na obe strane, pa vam preporučujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica CircusBet pripremila koeficijent 1.68.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.