Subota, 24/12 - Fudbal, Škotska, Premijeršip
24/12St. Mirren vs AberdinDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
22/12/2022 17:45
Sumnjamo da se Aberdin oporavio od neverovatnog poraza protiv Rendžersa pre četiri dana. Meč u Pejsliju igra se u subotu u 13.30.
Sent Miren

Ekipa iz grada Pejsli na zapadu Škotske nalazi se na 7. mestu na tabeli Premijeršipa. Plan Sent Mirena da se pomeri barem jedno mesto  napred i tako se izbori za nastup u plej-ofu u kome igraju šest prvoplasiranih timova. Sent Miren je prethodni meč odigrao pre četrdesetak dana. Tada su ugostili ekipu Rendžersa, aktuelnog pobednika Lige Evrope, i uspeli su u tom meču da mu otkinu dva boda. Rezultat je bio 1:1, ali je to bio četvrti uzastopni prvenstveni duel u kome nisu zabeležili pobedu. Za ovaj tim je efikasnost naveći problem, postigli su samo 17 golova na 15 odigranih utakmica, a ako žele u doigravanje moraće da porade na tom elementu. Sent Miren je do sada ostavario šest pobeda, doživeo isto toliko poraza i tri puta odigrao nerešeno.

Aberdin

Ekipa Aberdina je već odigrala jedan meč u drugom delu sezone. Dočekali su vicešampiona Škotske, ekipu Rendžersa, i poraženi su na neverovatan način. Vodio je Aberdin protiv renomirang rivala iz Glazgova sa 2:1 do petog minuta sudijske nadoknade, a onda je primio dva gola i ostao praznih šaka. Da, i to je moguće u Škotskoj. I pored tog poraza Aberdin je ostao na trećoj poziciji, odmah iza \'\'večitih\'\' iz Glazgova, a njihov krajnji cilj i jeste ostanak na tom mestu pošto je teško očekivati da neko može razdvojiti dvojac Seltik - Rendžers. Međutim, daleko od toga da je ekipa iz Aberdina sigurna na ovoj poziciji, njima su za petama Harts, Setn Džonson i Livingston i između njih će se, i tokom plej-ofa, voditi velika borba za treće mesto.

Predlog

Gosti su bolji tim, to je jasno, ali je veliko pitanje da li su uspeli da se oporave od opisanog poraza protiv Rendžersa. U prvom delu sezone Aberdin je ubedljivo porazio Sent Miren na svom terenu sa 4:1, ali će sada imati mnogo teži zadatak. Naš predlog za ovaj meč je igra gol-gol, a ako odigrate GG u kladionici CircusBet koeficijent iznosi 1.82.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.