Ponedeljak, 26/12 - Fudbal, Italija, Serija B
26/12Bari 1908 vs ĐenovaDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
24/12/2022 02:05
U ponedeljak je zaista sjajna ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali poslednji meč 19. kola italijanske Serije B, u kom će snage odmeriti Bari i Đenova. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 30 minuta.
Bari

Fudbaleri Barija igraju dosta dobro ove sezone, što nam verovatno i najbolje pokazuje trenutna tabela koja nam pokazuje da se ova ekipa nalazi na trećoj poziciji.
Inače, poznato je da će na kraju regularnog dela šampionata dva prvoplasirana tima na tabeli doći do direktnog plasmana u Seriju, dok će timovi od treće do osme pozicije igrati u doigravanju.
Inače, u prošlom kolu je ekipa sa stadiona "Sveti Nikola" remizirala na gostovanju kod drugoplasirane Ređine, a taj duel je mimo svih očekivanja završen bez golova.

Đenova

Za mnoge je ispadanje Đenove iz Serije A prošle sezone bilo ogromno iznenađenje, ali treba biti realan, Grifoni nisu ličili na sebe, i na kraju su potpuno zasluženo ispali u Seriju B.
Svakako da će primarni cilj biti ekspresni povratak u najkvalitetniji rang italijanskog fudbala, ali nema nikakve sumnje da će to biti veoma težak zadatak.
U ovom trenutku se Đenovljani nalaze na četvrtom mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i trećeplasirani Bari, kod koga između ostalog i dolaze u goste u ovom kolu.

Naš predlog

Oba tima će sasvim sigurno dati sve od sebe da dođu do trijumfa na ovom duelu, a sve to nam može doneti golove na obe strane, pa vam toplo preporučujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica Maxbet pripremila koeficijent 1.98.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.