Ponedeljak, 26/12 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
26/12Brentford vs TotenhemDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
25/12/2022 11:43
Čuveni \'\'Boxing day\'\' otvara mali londonski derbi na Komjunitiju. Brentford dočekuje Totenhem u ponedeljak u 13.30.
Brentford

\'\'Pčelice\'\' su na pauzu zbog Mundijala otišle kao desetoplasirani tim lige. Imali su dovoljno vremena da se spreme za nastavak sezone, svoje druge u elitnom englesom rangu. Ove godine imaju više problema nego prethodne, ali je to nešto što se i očekivalo. Do sada su ostavrili po četiri pobede i poraza, uz čak 7 nerešenih rezultata, što ih čini rekorderima u tom segmentu. U poslednjem ligaškom meču Brentford je napravio, do sada, najveće izneađenje u sezoni, pobedili su aktuelnog šampiona Mančester Siti i to na Etigadu i tako učinili ogromnu uslugu i ostalim timovima iz vrha tabele, a posebno vodećem Arsenalu. Junak meča bio je dvostruki strelac Ivan Toni, koji je ove sezone već postigao deset golova. Tokom pauze Brentford je odigrao tri meča, a nije pobedio nijednom. Izgubili su od Bordoa i Selte a remizirali sa Volfsburgom.

Totenhem

Sparsi su imali veliki broj fudbalera u Kataru pa je treneru Konteu bilo teško da odradi pripreme za nastavak sezone. Engleski klubovi se ranije nisu susretali sa ovakvom situacijom, da imaju pauzu usred sezone, pa je veliko pitanje ko će se najbolje prilagoditi novonastalim okolnostima. Protiv Brentforda neće igrati Brazilac Ripšarlison koji je povređen, a pitanje je u kakvom je psiho-fizikom stanju Hari Kejn posle onog promašenog penala u meču sa Francuzima. Totenhem je trenutno na 4. mestu, ima osam bodova manje od Arsenala ali i jednu utakmicu više odigran od \'\'Todžija\'\'. Pred prekid prvenstva Totenhem je odigrao fantastičan meč protiv Lidsa, pravi rolekoster, koji je dobio sa 4:3. Na tri prethodna gostovanja u Premijer ligi dobili su dva puta, protiv Bornmuta i Brajtona, ali su poraženi od Mančester junajteda.

Predlog

Prošle sezone su Totenhem i Brentford odigrali svoje prve međusobne duele u Premijer ligi. Utakmica na Komjunitiju končana je bez golova, dok je Totenhem slavio na svom Vajt Gart Lejnu sa 2:0. Dakle, \'\'Pčelice\'\' će pokušati da postignu prvi gol protiv Sparsa u ligaškom duelu, i verujemo da će u tome i uspeti. Naravno, i Totenhem je tim koji može svakom da ubaci loptu u mrežu, pa je naš predlog za ovaj meč igra gol-gol sa koeficijentom 1.66 u kladionici CircusBet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.