Ponedeljak, 26/12 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
26/12Preston Nort End vs Hadersfild Taun1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
25/12/2022 12:00
Poslednjeplasirani tim Čempionšipa dolazi u goste sve boljem Prestonu. Meč se igra u ponedeljak u 16 časova.
Preston

Na \'\'Boxing day\'\' Preston igra pred svojim navijačima protiv \'\'Terijera\'\' iz Hadersfilda. Ovaj tim je imao neverovatne rezultate na početku, golova nije bilo ni u naznakama u mečevima koje je igrao Preston, retko su ih davali, a još ređe primali. Prvi put im se mreža zatresla tek u 8. kolu kada su na svom terenu izgubili od Koventrija sa 1:0. Za to vreme, u prvih sedam kola Preston je dao dva gola, a sakupio je 11 bodova. Uz gol razliku 2:0 posle 7 utakmica, na kontu su imali 11 bodova. Ali, to je bilo odavno, dok je sunce još grejalo britansko Ostrvo, a sada Preston prima dosta golova, ali ih još više daeje Pred ovo kolo su na 7. mestu, u zoni plej-ofa nisu samo zbog gol razlike, a da nisu neočekivano poraženi od Kvins Parka na svom terenu prošle subote, mogli su da budu na deobi 4. pozicije.

Hadersfild

\'\'Terijeri\'\' moraju da zaborave jesenji deo sezone koji je po njih bio katastrofalan. Ovaj tim je prošle sezone bio na pragu povratka u Premijer ligu ali mu sada preti opasnost da narednu igra u Ligi 1. Odigrali su 22 utakmice i sakupili samo 19 poena, pet mnaje od timova koji su ispred njih na tabeli, takođe u zoni ispadanja. Hadersfild je po nastavku sezone odigrao dve utakmice i obe izgubio i to bez postignutog gola. Prvo su poraženi u Šefildu od Junajteda, da bi ih prošle subote savladao i Votford u Hadersfildu. Na domaćem terenu \'\'Terijeri\'\' su i uspevali da osvoje neke bodove, uzeli su ih 14, do su sa gostovanja doneli samo 5. Jasno je da im ne odgovaraju mečevi na strani, a pobedili su jedino Kvins Park Rendžers i to u poslednjem meču pred odlazak na pauzu.

Predlog

U prvom delu sezone Preston je slavio u Hadersfildu minimalnim rezultatom. Mali broj golova pao je i u prošloj sezoni kada su se sastajale ove dve ekipe. U Prestonu je bilo bez golova, a Hadersfild je slavio sa 1:0 kao domaćin. Sada je Preston u boljem momentumu, malo ih je pokolebao poraz od \'\'Policajaca\'\', i baš zato moraju da pobede Hadersfild. Naš predlog je jedinica, a za trijumf Prestona kvota je 1.88 u kladionici Meridianbet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.