Utorak, 27/12 - Fudbal, Turska, Superliga
27/12Ankaragücü vs ÜmranıyesporUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
25/12/2022 18:13
Domaćin je slavio u prvom meču posle pauze, dok su gosti opet izgubili. Meč u Ankari igra se u utorak u 15 časova.
Ankaraguču

Ekipa iz Ankare slavila je na gostovanju u Antaliji sa 2:0 i popela se na 11. poziciju u turskoj Super ligi. Daleko su oni od plasmana u evropska takmičnja, ali Ankaragučuu i nije cilj da se odmeravaju sa evropskim timovima, već da i dalje budu deo turske elite. Pre trijumfa u Aaniji bili su u zoni ispadanja i jasno im je da samo neki neočkievan rezultat, u negativnom smislu, može ponovo da ih vrati u \'\'crvenu\'\' zonu. Na domaćem terenu su osvojili isti broj bodova kao i na strani, po 8, pa će morati više da obrate pažnju na utakmice u Ankari gde su već tri puta poraženi. Bodove su odnosile tri snbažne ekipe, Bešiktaš, Bašakšehir i Fenerbahče, ali su u poslednjem meču na svom terenu odigrali nerešeno sa Trabzonom, aktuelnim šampionom.

Umranijespor

Gosti su u sve težoj situaciji i čini se da su ovo za njih ključni dani u pokušaju da opstanu u Super ligi. Umranijespor je na začelju sa samo 7 osvojenih bodova i jednom pobedom u 14 utakmica. U prethodnom kolu su poraženi na svom terenu od Istanbul Bašakšehira, što im je već šesti poraz na domaćem terenu. Ništa uspešniji nisu ni u gostima, jedini su tim koji nije pobedio nijednom na strani, a pored tri remija imaju i tri poraza. Umranije je, kao i Ankaraguču, prošlog proleća upao u elitni rang, a zanimljivo je da su prethodnu sezonu u drugoj ligi završili sa istim brojem bodova, osvojili su po 70, a nezvanična titula pripala je Ankari zahvaljujući boljem međusobnom skoru.

Predlog

Prošle sezone je Ankaraguču ubedljivo slavio protiv Umranijespora na svom terenu, bilo je 3:0, a i sada u meč ulaze kao favoriti. Gosti nemaju šta da čekaju, njima je uspeh u ovom meču veoma važan, pre svega zbog činjenice da igraju sa direktnim rivalom u borbi za opstanak. Očekujemo golove, oba tima igraće na pobedu, a naš predlog je 3+ sa kvotom 1.80 u kaldionici Mozzartbet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.