Utorak, 27/12 - Fudbal, Turska, Superliga
27/12Istanbul Bašakšehir vs Antalijaspor1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
26/12/2022 17:22
Tursko prvenstvo odavno nije bilo interesantnije nego što je to slučaj ove sezone, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Bašakšehira i Antalije. Susret između ova dva tima je zakazan za 15 časova.
Bašakšehir

Fudbaleri Bašakšehira generalno pružaju dosta dobre partije ove sezone, što će nam najbolje potvrditi i trenutna tabela, pošto se ova ekipa nalazi na četvrtom mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i trećeplasirana Adana.
U prošlom kolu je četvrtoplasirani tim na tabeli slavio na gostovanju kod Umranije, a taj meč je završen rezultatom 1:3.
Tako se Bašakšehir na pravi način iskupio svojim navijačima za pravu katastrofu pre toga, s obzirom da je ova ekipa poražena na svom terenu od Galatasaraja sa više nego ubedljivih 0:7.

Antalija

Primarni cilj Antalije će bez ikakve sumnje biti opstanak u društvu najboljih, pa ako na taj način posmatramo stvari slobodno možemo konstatovati da svi navijači ovog tima mogu da budu zadovoljni, pošto se u ovom trenutku njihova omijena ekipa nalazi na dvanaestom mestu na tabeli.
Međutim, i pored te dobre pozicije, Antalija u ovom trenutku ima samo dva boda viška u odnosu na tim koji će na kraju šampionata napustiti najkvalitetniji rang turskog fudbala.
U prošlom kolu je ova ekipa poražena na svom terenu od Ankaragučua, kada je bilo 0:2.

Naš predlog

Bašakšehir je na pravom putu da zaboravi onu katastrofu od pre dva kola protiv Galatasaraja kada je bilo čak 0:7, i treba očekivati da nekadašnji šampion Turske nastavi sa pobedama na ovom susretu, zbog čega vam hrabro savetujemo da odigrate jedinicu koju kladionica CircusBet plaća sa kvotom 1.79.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.