Utorak, 27/12 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
27/12Reding vs SvonsiUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
26/12/2022 19:19
Na utakmicama ovih timova u prošlom kolu viđene su goleade. Meč između Redinga i Svonsija igra se u utorak u 18.15.
Reding

\'\'Plemići\'\' su igrali odlično na početku sezone, mnogo bolje nego prethodne kada su se borili za opstanak u Čempionšipu. Kasnije su ispali iz forme, ali su se pred odlazak na pauzu ponovo vratili na pravi put. Imali su dve vezane pobede neposredno pred prekid prvenstva, da bi u prvoj utakmici u drugom delu sezone izgubili u Birmingemu sa 3:2. Pred ovu utakmicu Reding je tek na 15. mestu sa 32 boda, treba reći da na svom terenu igraju sasvim dobro i imaju 7 pobeda uz jedan remi i tri poraza. Kada gostuju to je dosta slabije, Reding je doneo deset bodova sa strane, ostvarivši tri pobede, remi i čak 8 poraza.

Svonsi

\'\'Labudovi\'\' su u prošlom kolu napravili mali podvig u Koventriju. Gubili su sa 3:0 posle prvih 45 minuta ali su na kraju uspeli da osvoje bod, a malo je nedostajalo da dođu do kompletnog preokreta. Sigurno je da sada imaju mnogo više samopouzdanja i vere u sopstvene mogućnosti, ali su i dalje dalkeo od vrha tabele. Pred gostovanje u Redingu Svonsi je na 13. u grupi timova koji su osvojili po 32 boda. U toj grupi je i njihov rival, pa se može reći da je ovo derbi sredine tabele. Velšani svake sezone ulaze u prvenstvo sa željom da izbore povratak u elitu ali to nikako ne uspevaju. I ove godine su daleko od prva dva mesta, ali svakako mogu u plej-of i to će biti njihov osnovni cilj u drugom delu sezone.

Predlog

Rekli smo već da su na utakmicama Redinga i Svonsija padali golovi kao kiša u prošlom kolu. Međutim, i u prvom delu sezone nagledali smo se pogodaka kada su se sudarila ova dva tima. Meč u Svonsiju je jesenas završen pobedom tim iz Velsa sa 3:2, a proletos su timovi bili još ubojitiji i meč u Redingu završen je 4:4. Dakle, šta drugo predlođiti nego golove u meču ova dva tima. Za 3+ koeficijent u kladionici Meridianbet je sasvim dobrih 2.14.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.