Sreda, 28/12 - Fudbal, Francuska, Liga 1
28/12Okser vs Monako1X2tip: 2
9 / 10 Ulog
26/12/2022 19:58
Kneževi će pokuašti da slave na gostovanju kod povratnika u elitu i tako se vrate u sam vrh tabele. Meč u Okseru igra se u sredu u 17 časova.
Okser

Deset godina je trebalo Okseru da se vrati u Ligu 1. Mučili su se kroz drugoligaško društvo da bi proletos najzad uspeli da izbore povratak. Ipak, opstati u francuskoj eliti nije nimalo lako i to su u Okseru shvatili već posle prvih 15 kola. Pred nastavak sezone Okser je u zoni ispadanja, trenutno na 17. mestu, ali sa istim brojem bodova kao i dva tima ispred njih, Brest i Nant. U poslednjem kolu odigranom pred prekid sezone Okser je gostovao kod šampiona na Parku Prinčeva i izgubio ubedljivo sa 5:0. Pariz i nije mesto gde se neko može nadati povoljnom rezultatu, pa poraz nije tragično shvaćen u Okseru. Njima su mnogo važniji mečevi protiv timova njihovog kvaliteta, kao što je bio duel sa Ažaksiom, poslednji koji su odigrali kao domaćini. Tada su ostavrili minimalnu pobedu, tek treću u sezoni.

Monako

Tim iz Kneževine izgubio je u poslednjem odigranom kolu u derbiju protiv Marseja na svom terenu. Bio je to veoma važan meč za Monako, posle tog poraza pali su na 6. mesto, van zone plasmana u Evropu. Jesenas je Monako imao i evropske obaveze, u Ligi Evrope su osvojili drugo mesto u grupi i plasirali se u šesnaestinu finala. Mogli su da budu i prvi, imali su isti broj bodova kao i Ferencvaroš, ali je mađarski prvak imao bolji međusobni skor. Njihov protivnik u baražu biće nemački Bajer iz Leverkuzena a u prvom meču 16. februara Monako će biti gost. Kneževi igraju odlično na strani, pobedili su već pet puta i svakako da se nadaju pobedi i u Okseru.

Predlog

Poslednji međusobni meč ova dva tima odigrali su još pre deset sezona i to u Ligi 2. U eliti su poslednji put igrali pre gotovo 12 godina, pa je sigurno da se ovaj meč sa nestrpljenjem  očekuje u Okseru. Monako je kvalitetniji tim na svim pozicijama i očekujemo da to potvrdi na terenu. Problem može biti to što je nekoliko fudbalera bilo u Kataru, u raznim selekcijama, ali niko nije ostao do samog kraja. Naš predlog je dvojka, a za nju se u kladionici MaxBet dobija koeficijent 1.80.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.