Sreda, 28/12 - Fudbal, Turska, Superliga
28/12Alanjaspor vs KajserisporDupla šansatip: X2
9 / 10 Ulog
26/12/2022 20:28
Dva tima koja su na tabeli jedan pored drugog, sastaju se u poznatom turskom letovalištu. Meč u Alaniji igra se u sredu u 15 časova.
Alanijaspor

Domaći tim igra sasvim solidno ove sezone i ukotvljen je u sredini tabele. Alanijaspor je na 9. mestu sa 18 bodova, a mnogo bolji učinak ima na svom terenu od onog kada gostuje. Efikasnost im baš i nije zavidna, ali zato sve nadomešćuju solidnom odbranom. U nedelju su imali teško gostovanje u Konji, kod jednog od najprijatnijih iznenađenja sezone i uspeli su da ostanu neporaženi. Meč je, mimo očekivanja, završen sa dosta golova, bilo je 2:2, a Alanija je bez pobede ostala u 100. minutu i to iz penala. Ipak, ambicije Alanije nisu megalomanske, njima je prvi cilj da što pre obezbede opstanak i verujemo da neće imati nikakvih problema oko toga.

Kajzeri

Gosti su jedan od timova koji je prijatno iznenadio jesenas. Kajzeri se uglavnom borio za opstanak u prethodnim sezonama, a sada je u vrhu tabele. Pred nastavak sezone nalazili su se na 8. mestu sa 23 boda, sedam manje od vodećeg Fenerbahčea, ali i sa utakmicom više odigranom u odnosu na sve timove ispred njih. Kajzeri je prethodni prvenstveni meč odigrao još polovinom novembra kada su poraženi od Konje na svom terenu, a posle pauze na teren su izlazili samo u kupu i to protiv drugoligaša Genčlerbirligija. Taj meč dobili su lako sa 2:0. i plasirali se u osminu finala najmasovnijeg takmičenja. Na prva tri gostovanja u novoj sezoni Kajzeri je izgubio, ali je na naredna četiri bez poraza sa jednim remijem i tri pobede.

Predlog

Kajzeri je pokazao da ume da igra na strani i prethodni gostujuči poraz doživeli su još početkom septembra. Zanimljivo je da su oba rivala svom poslednji prvenstveni meč igrali protiv Konje. Kajzeri je izgubio na svom terenu, a Alanija je osvojila bod kao gost. Po tome je domaćin favorit, ali mi smatramo da Kajzeri neće izgubiti ovaj meč. Naš predlog je dupla šansa na goste a za nju se u kladionici CircusBet dobija koeficijent 1.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.