Sreda, 28/12 - Fudbal, Grčka, Super League
28/12Olimpijakos vs Asteras Tripolis1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
26/12/2022 21:43
Ovogodišnje izdanje grčke Superlige nam je donelo pregršt čudnih rezultata, a ovog puta smo za vas analizirali duel između Olimpijakosa i Asterasa. Meč između ove dve ekipe je zakazan za
Olimpijakos

Dosta više smo očekivali od Olimpijakosa kada je ova sezona u pitanju, a u ovom trenutku se tim iz Pireja nalazi tek na četvrtom mestu na tabeli uz samo dvanaest bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Panatinaikos.
U prošlom kolu je najtrofejniji grčki klub samo remizirao na gostovanju kod Janjine, a taj duel je završen rezultatom 2:2.
Ni pre toga se Olimpijakos nije proslavio pošto je četvrtoplasirani tim na tabeli na svom terenu remizirao protiv AEK-a, a taj meč je završen bez golova.

Asteras

Od samog starta šampionata Asteras pruža poprilično promenljive partije, a u ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na devetom mestu na tabeli uz četrnaest osvojenih bodova.
Primarni cilj će biti plasman u doigravanje, ali se stiče utisak da to ovog puta neće biti nimalo lak zadatak.
Inače, u prošlom kolu je Asteras remizirao na svom terenu protiv Volosa, kada nije bilo golova, dok je pre toga devetoplasirani tim na tabeli odigrao jedan sjajan meč na svom terenu protiv Jonikosa, i slavio sa 1:0.

Naš predlog

Oli je potrošio sve kredite i ne treba biti previše pametan pa konstatovati da ova ekipa više nema prava na kiks, zbog čega vam i savetujemo da ovde odigrate jedinicu za koju je kladionica Maxet pripremila koeficijent 1.35.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.