Sreda, 28/12 - Fudbal, Francuska, Liga 1
28/12Klermon vs LilDupla šansatip: 1X
8 / 10 Ulog
26/12/2022 21:51
U sredu se nastavljaju mečevi francuskog šampionata, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Klermona i Lila. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 19 časova.
Klermon

Primarni cilj Klermona će i ove sezone svakako biti opstanak u društvu najboljih i ako se po jutru dan poznaje, to ne bi trebalo da predstavlja veći problem za ovu ekipu.
Naime, u ovom trenutku se Klermon nalazi na desetom mestu na tabeli uz čak šest bodova viška u odnosu na najugroženije timove na lestvici.
U prošlom kolu je ova simpatična ekipa poražena na gostovanju kod najboljeg domaćina u ligi, ekipe Lansa, a taj duel je završen rezultatom 2:1, što je bio peti vezani susret na kom ovaj tim nije uspeo da pobedi.

Lil

Ekipa Lila je daleko od one forme od pre dve sezone kada su popularne Doge mimo svih očekivanja uspele da dođu do titule šampiona Francuske.
Nažalost, u prošlom prvenstvu Lil nije uspeo da dođe čak ni do plasmana u neko od evropskih takmičenja, a kako sada stvari stoje vrlo je lako da se to može dogoditi i drugu godinu zaredom.
Naime, u ovom trenutku se Doge nalaze na sedmom mestu na tabeli, a u prošlom kolu je Lil slavio na svom terenu protiv Anžea kada je bilo 1:0.

Naš predlog

Na prvi pogled se stiče zaključak da je ovo jedan i te kako težak meč za prognoziranje, a mišljenja smo da će domaća ekipa uspeti nekako da izvuče makar bod protiv Lila koji igra promenljivo ove sezone, pa vam hrabro preporučujemo da probate sa duplom šansom 1x za koju je kladionica Meridianbet pripremila fantastičnu kvotu 1.96.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.