Četvrtak, 29/12 - Fudbal, Francuska, Liga 1
29/12Olimpik Marselj vs Tuluz1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
27/12/2022 23:28
U četvrtak nas očekuje pregršt veoma interesantnih duela, a jedan od njih se igra na Velodromu gde će snage odmeriti Marsej i Tuluz. Meč između ova dva tima je zakazan za 21h.
Marsej

Primarni cilj Marseja će kao i prošle sezone biti plasman u grupnu fazu Lige šampiona, ali veliko je pitanje hoće li izabranici Igora Tudora i drugi put zaredom uspeti da dođu do plasmana u najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje.
Naime, u ovom trenutku se tim sa Velodroma nalazi na četvrtom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na trećeplasirani Ren.
U prošlom kolu su Aleksis Sančez i drugari odigrali sjajan meč na gostovanju kod Monaka i slavili rezultatom 2:3.

Tuluz

Što se tiče Tuluza, svakako da će primarni cilj biti opstanak u društvu najboljih, a ako stvari posmatramo na taj način slobodno možemo konstatovati da svi navijači ove ekipe imaju dosta razloga za zadovoljstvo, s obzirom da se njihov omiljeni tim nalazi na dvanaestom mestu na tabeli.
Ipak, povratnik u Ligu 1 ima baš dosta problema u poslednje vreme, pa je tako ova ekipa na tri poslednja susreta doživela isto toliko poraza.
U prošlom kolu je Tuluz očekivano poražen kod Rena u gostima, a taj meč je završen rezultatom 2:1.

Naš predlog

Mišljenja smo da će Marsej iskoristiti lošu formu Tuluza i bez većih problema slaviti na ovom duelu zbog čega vam savetujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.55.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.