Četvrtak, 29/12 - Fudbal, Španija, La Liga
29/12Atletiko Madrid vs ElchePoluvreme/Krajtip: 1/1
8 / 10 Ulog
27/12/2022 23:36
U četvrtak se nastavlja španska La Lige, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Atletiko Madrida i Elčea. Susret između ova dva tima je zakazan za 21:30h.
Atletiko Madrid

Dosta više smo očekivali od Madriđana kada je ova sezona, ali se u ovom trenutku četa Čola Simeonea nalazi na petom mestu na tabeli, ruku na srce uz isti broj bodova kao i četvrtoplasirani Atletik Bilbao.
Upravo to četvrto mesto će i biti primarni cilj "jorgandžija" s obzirom da je to poslednja pozicija koja na kraju šampionata donosi plasman u Ligu šampiona, u kojoj se Atletiko Madrid ove sezone nije proslavio.
Inače, u prošlom kolu La Lige, izabranici trenera Simeonea su poraženi na gostovanju kod Majorke, a taj duel je završen rezultatom 1:0.

Elče

Kako sada stvari stoje utisak je da je Elče trenutno najozbiljniji kandidat za ispadanje u niži rang.
Naime, u ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na poslednjem mestu na tabeli sa samo četiri osvojena boda, što je za čak osam poena manje u odnosu na timove koji se trenutno nalaze u bezbednoj zoni.
U prošlom kolu je "fenjeraš" odigrao jedan solidan meč na svom terenu protiv Đirone, u kom je ova ekipa ipak poražena pošto je na kraju bilo 1:2.
Do sada je Elče bez trijumfa na svom terenu uz dva remija i pet poraza.

Naš predlog

Atletiko Madrid nema više prava na kiks i za očekivati je da Madriđani od prvog minuta krenu silovito ka golu "fenjeraša" pa vam toplo preporučujemo da probate sa prelazom 1-1 za koji je kladionica CircusBet pripremila kvotu 1.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.