Petak, 30/12 - Fudbal, Francuska, Liga 2
30/12Grenoble vs MecDupla šansatip: X2
7 / 10 Ulog
28/12/2022 22:45
U petak je na programu kompletno sedamnaesto kolo francuske Lige 2, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Grenobla i Meca. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 21h.
Grenobl

Fudbaleri Grenobla igraju dosta dobro u ovogodišnjem izdanju francuske Lige 2, a u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na četvrtom mestu na tabeli uz četiri boda manjka u odnosu na drugoplasirani Sošo, a opšte poznato je da će na kraju prvenstva dve prvoplasirane ekipe doći do direktnog plasmana u najkvalitetniji rang francuskog fudbala.
Inače, u prošlom kolu je Grenobl doživeo poraz na gostovanju kod neugodnog Kevija, a taj duel je završen rezultatom 2:0.
Što se tiče partija na domaćem terenu do sada je četvrtoplasirani tim na tabeli ostvario pet trijumfa, dva remija i samo jedan poraz.

Mec

Da je Mec igrao ovako dobro kao što je to slučaj u prethodna tri kola, sigurno je da bi ova ekipa bila daleko bolje plasirana od desetog mesta na tabeli, mada i ovako stvari nisu toliko loše, pošto još uvek ima vremena da se nadoknade loše partije iz uvodnog dela šampionata.
U poslednja tri kola je Mec ostvario dva trijumfa i to oba puta nad favorizovanim ekipama, uz jedan remi, i to u prošlom kolu kada je desetoplasirani tim na tabeli odigrao nerešeno na svom terenu protiv Niora.
Na gostovanjima je Mec za sada ostvario dva trijumfa, jedan remi i čak četiri poraza.

Naš predlog

Mišljenja smo da će gosti nastaviti sa sjajnim partijama i na ovom meču i da neće doživeti poraz na gostovanju kod Grenobla, pa vam hrabro savetujemo da probate sa duplom šansom x2 za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 1.45.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.