Petak, 30/12 - Fudbal, Španija, La Liga
30/12Selta Vigo vs Sevilja1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
28/12/2022 22:57
Jedan od najzanimljivijih mečeva petnaestog kola španske Segunde se igra u Vigu, gde će snage odmeriti Selta i Sevilja. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 19:15h.
Selta

Daleko više smo očekivali od Selte, pošto se u ovom trenutku ekipa iz Viga nalazi na katastrofalnom sedamanestom mestu na tabeli, koje je ujedno i poslednje koje na kraju prvenstva donosi opstanak u društvu najboljih.
Do sada je ovaj tim odigrao četrnaest mečeva u prvenstvu i ostvario samo tri trijumfa, isto toliko remija, uz čak osam poraza, što je zaista previše za tim koji je imao visoke ambicije na početku sezone.
Inače, u prošlom kolu je Selta remizirala na veoma teškom gostovanju kod zahuktalog Rajo Valjekana, a taj meč u Valjehasu je završen bez pogodaka.

Sevilja

Nakon četrnaestog odigranog kola slobodno možemo konstatovati da su fudbaleri Sevilje najveće razočarenje u ovogodišnjem izdanju španske La Lige.
Naime, Andalužani se u ovom trenutku nalaze na katastrofalnom osamnaestom mestu na tabeli, koje nažalost na kraju šampionata znači i selidbu u niži rang.
U prošlom kolu je ekipa koju je skoro preuzeo Horhe Sampaoli poražena na svom terenu od Sosijedada, a taj meč je završen rezultatom 1:2, pa deluje da "berberini" nemaju pravo na kiks u Vigu.

Naš predlog

Biće ovo duel dva najveća razočarenja u ovogodišnjem izdanju španskog prvenstva, a veću prednost ovog puta dajemo gostima koji na papiru imaju daleko bolji tim, što bi Andalužani po našem mišljenju morali i da pokažu na ovom gostovanju.
Kvota na dvojku u kladionici CircusBet je i više nego odlična i iznosi 3.45.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.