Subota, 31/12 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
31/12Fulam vs SautemptonUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
9 / 10 Ulog
29/12/2022 12:35
U potpuno različitom raspoloženju ova dva tima čekaju međusobni duel. Fulam je na povratku u prvenstvo slavio na strani dok je Sautempton izgubio na svom terenu. Utakmica na Krejven Kotidžu igra se u subotu od 16 časova.
Fulam

\'\'Kolibari\'\' će se od godine u kojoj su izborili povratak u Premijer ligu oprostiti utakmicom protiv Sautemptona, od ponedeljka poslednjeplasiranog tima na tabeli. Fulam je na pauzu otišao sa dva poraza od mančesterskih rivala, a oba je dođiveo u sudijskoj nadoknadi. I pored neuspeha u tim mečevima videlo se da londonsi tim može da se nosi sa svim rivalima u eliti i da ovaj put neće samo \'\'protrčati\'\' kroz Premijer ligu i opet završiti u Čempionšipu. U ponedeljak su to i potvrdili ubedljivim trijumfom na Selhurst parku protiv gradskog rivala Kristal Palasa. Fulam je slavio sa 3:0, što mu je treća ovosezonska pobeda u gostima. U strelce se posle duže pauze upisao i Aleksandar Mitrović, koji nije nastupao u mečevima sa Sitijem i Junajtedom zbog povrede. Fulam je sada na 9. mestu sa 22 boda i nije mu predaleko ni borba za evropske kupove, mada to u ovoj sezoni svakako nije prioritet.

Sautempton

Navijači \'\'Svetaca\'\' nemaju praznike kakvim su se nadali. Njihovi ljubimci su između Božića i Nove godine pali na poslednje mesto u Premijer ligi i predstoji im grčevita borba za očuvanje prvoligaškog statusa. Nije na početku sezone izgledalo da će Sautempton imati ovakvih problema, ali su oni u prethodnih 11 utakmica pobedili samo jednom, i to na gostovanju kod Bornmuta. U ponedeljak su na svom Sent Merisu igrali derbi juga, ugostili su ekipu Brajtona i doživeli novi poraz, već deseti u 16 odigranih kola. Protiv \'\'Galebova\'\' jednostavno nisu imali šanse, gosti su poveli sa 3:0, a jedino što je Sautempton uspeo da uradi je počasni pogodak koji je postigao Vord-Praus i to pošto mu je Sančez prvo odbranio penal, ali je ovaj odbitak smestio u mrežu.

Predlog

Sautempton je ostvario samo tri pobede do sada, ali je dve upisao na strani, pa ih ne bismo unapred otpisivali na Krejven Kotidžu. Fulam igra izuzetno efikasno ove sezone, dali su 27 a primili 26 golova i verujemo da će navijači u Londonu u poslednjem danu 2022. godine, ponovo videti dosta pogodaka. Naš predlog je 3+ sa koeficijentom 1.73 u kladionici MaxBet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.