Subota, 31/12 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
31/12Njukasl Junajted vs Lids Junajted1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
30/12/2022 01:35
Poslednjeg dana 2022. godine je zaista sjajna ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Njukasla i Lidsa. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 16 časova.
Njukasl

Ni oni najveći optimisti nisu mogli da pretpostave da će fudbaleri Njukasla pružati ovoliko dobre partije ove sezone.
Ruku na srce, tačno je da ovaj klub ima najbogatije vlasnike u Premijer ligi, ali i pored toga treba istaći da se Svrake nalaze na visokom trećem mestu na tabeli koje na kraju šampionata donosi plasman u Ligu šampiona.
U prošlom kolu je tim sa "Sent Džejms Parka" ostvario novi trijumf i to na gostovanju kod Lestera, a taj meč je završen sa više nego ubedljvih 0:3, što je bio čak šesti vezani trijumf za Njukasl.

Lids

Što se tiče Lidsa, sva je prilika da ovom timu predstoji velika borba za opstanak u društvu najboljih.
Naime, u ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na petnaestom mestu na tabeli uz samo dva boda manjka u odnosu na osamnaestoplasirani Vulvs, a poznato je da to 18. mesto na kraju šampionata znači i selidbu u niži rang.
U prošlom kolu je Lids očekivano poražen na svom terenu protiv favorizovanog Mančester Sitija, a taj meč je završen rezultatom 1:3, što je bio osmi poraz u sezoni za ovu ekipu.

Naš predlog

Mišljenja smo da će zahuktali Njukasl bez većih problema slaviti na svom terenu protiv Lidsa kome baš ne ide u poslednje vreme, pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.50.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.