Subota, 31/12 - Fudbal, Španija, La Liga
31/12Viljareal vs Valensija1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
30/12/2022 01:42
U subotu nas očekuje pregršt interesantnih mečeva, a jedan od njih se igra na stadionu \"El Madrigal\" gde će fudbaleri Viljareala dočekati Valensiju. Susret između ova dva tima je zakazan za 16 časova i 15 minuta.
Viljareal

Mora se priznati da smo dosta više očekivali od Viljareala kada je ovogodišnje izdanje španske La Lige u pitanju.
Naime, u ovom trenutku se popularna "žuta podmornica" nalazi na devetom mestu na tabeli uz četiri boda manjka u odnosu na timove koji se nalaze na pozicijama koje na kraju šampionata donose plasman u neko od evropskih takmičenja, u ovom slučaju Ligi konferencija.
U prošlom kolu su izabranici Kikea Setjena ostvarili veoma važan trijumf na gostovanju kod Espanjola, a taj duel je završen rezultatom 0:1.

Valensija

Od kako je Rino Gatuzo seo na klupu Valensije, popularni "slepi miševi" igraju po sistemu toplo-hladno, pa otuda verovatno i ne treba da čudi što se ova ekipa u ovom trenutku nalazi na sredini tabele, preciznije na desetoj poziciji.
U prošlom kolu je Valensija ruku na srce odigrala jedan fantastičan meč i bez većih problema slavila na svom terenu protiv nimalo naivnog Betisa, a taj susret je završen rezultatom 3:0.
Na gostovanjima su do sada "slepi miševi" ostvarili samo jedan trijumf, uz tri remija, ali i dva poraza.

Naš predlog

Vrlo lako se može desiti da nam ovaj duel donese dosta golova, ali pre toga, mišljenja smo da će Viljareal konačno odigrati jedan dobar meč na svom terenu i upisati trijumf koji bi ih značajno približio poziciji broj sedam, pa vam hrabro preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 2.00.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.